x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Centrul specializat in detoxifierea organismului prin Colon hidroterapie, Ionic detox, Hopi Candle si Rebounding

(P) Centrul specializat in detoxifierea organismului prin Colon hidroterapie, Ionic detox, Hopi Candle si Rebounding

27 Iun 2013   •   00:01
(P) Centrul specializat in detoxifierea organismului prin Colon hidroterapie, Ionic detox, Hopi Candle si Rebounding

Harmony Clinic este un centru holistic de detoxifiere, de terapii complementare si infrumusetare, dedicat bunastarii si serviciilor de calitate. Este un loc nascut din pasiunea si din dorinta de a oferi zambete si sanatate pura tuturor persoanelor care vor pasi in acest sanctuar al armoniei.  La Harmony Clinic ne dedicam in promovarea detoxifierii, a imbunatatirii sanatatii si a starii de bine, stimuland si oferind un sprijin abilitatii naturale a corpului de a se reface si de a se intari, asa cum a fost el conceput initial.

Filozofia Harmony Clinic este determinata de detoxifierea, relaxarea si revitalizarea intregului organism, reunind metodele autentice de tratament din antichitate cu terapiile contemporane, menite sa hraneasca mintea, trupul si sufletul la un loc.

Principiul fundamental al tuturor tratamentelor alternative de sanatate este ca organismul uman are o predispozitie naturala spre echilibru si sanatate optima. De fapt, corpul nostru detine puterea de auto-vindecare. Este drept ca pentru a se putea vindeca, trebuie sa il ajutam. Prin detoxifierea organismului putem facilita procesul de auto-vindecare.

Colonhidroterapie

http://www.harmony-clinic.ro/ro/Colon-hidroterapie/2
Colon hidroterapia reprezinta o metoda naturala de curatare profunda a intestinului gros si de detoxifiere a intregului organism.
Un colon murdar, care nu functioneaza corect, poate afecta negativ intregul proces digestiv. De fapt, un colon infundat determina aparitia de probleme medicale grave. Constipatia cronica, diareea, imbolnavirea tuturor organelor din corp, oboseala persistenta, tulburarile de vedere, tulburarile digestive, durerile de cap severe sunt toate cauze ale unui colon incarcat, care nu functioneaza corect. De asemenea, sanatatea precara a colonului reprezinta un factor important in aparitia cancerului de colon si a obezitatii.
Un colon sanatos este esential in functionarea normala a organismului si in mentinerea sanatatii. Colonul impreuna cu rinichii, plamanii si pielea sunt responsabili pentru eliminarea reziduurilor din organism. In timp, colonul isi poate pierde capacitatea de a elimina in mod corespunzator toate deseurile in special datorita stilului de viata nesanatos la care este expus corpul nostru (diete drastice, medicamente, pesticide, produse chimice, stres). In acest caz, colonul devine un organ saturat de toxine daunatoare si ne expunem astfel la riscuri grave de sanatate.
Colon hidroterapia este aliatul nostru cel mai important si in lupta cu kilogramele in plus si celulita. Pentru rezultate optime, specialistii recomanda a se efectua o curatare profunda a colonului inainte de a urma orice tip de cura de slabire.

Ionic detox

http://www.harmony-clinic.ro/ro/Ionic-Detox/5
O viata sanatoasa depinde de nivelul de electricitate din corp. O persoana sanatoasa ar trebui sa aiba 80% electricitate negativa (ioni negativi) si 20% electricitate pozitiva (ioni pozitivi). Din acest motiv corpul uman este ca un magnet gigantic care atrage si retine toxine. Unele dintre aceste toxine sunt grasimile partial oxidate, metalele grele, proteinele neasimilate, depozitele de colesterol, acid uric,placa, acid lactic si vastul sortiment de chimicale care patrunde in apa, aerul si mancarea noastra. Aceste toxine perturba functiile normale ale corpului creand un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar. Tehnologia generarii de ioni exista de multe decenii. Ea este secretul procesului de detoxifiere ionica prin folosirea alternativa a incarcarii cu ioni pozitivi si cu ioni negativi in timpul aceleasi proceduri.
Ionii sunt atomi incarcati care au primit sau pierdut un electron, ceea ce creeaza un camp magnetic capabil sa atraga si sa neutralizeze particulele incarcate opus si sa le scoata din organism printr-un proces numit osmoza.
Este o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare. Corpul este detoxifiat in timp ce picioarele sunt asezate intr-un vas cu apa calda si sarata. Aceasta metoda este foarte eficienta prin eliminarea toxinelor indiferent de unde sunt ele aflate in corp.
Procesul de detoxifiere ionica genereaza un curent de ioni pozitivi si negativi (atomi incarcati), care atrag si se ataseaza de particule toxice incarcate opus si le atrag din corp prin piele. Fiecare sedinta dureaza 30 de minute.
Beneficiile acestei procedure sunt urmatoarele:
■ Consolidarea sistemului imunitar
■ Ajută la recuperare după leziuni şi/sau intervenţii chirurgicale
■ Calmeză durerea şi rigiditatea în caz de artrită
■ Îmbunătăţeşte somnul
■ Elimină metalele grele
■ Elimină cheagurile de sânge
■ Îmbunătăţeşte funcţia hepatică şi cea renală

Hopi Candle

http://www.harmony-clinic.ro/ro/Hopi-Candle/7
Lumanarea de urechi Hopi reînvie tratamentele traditionale vechi de peste 2000 de ani ale amerindienilor. În opinia persoanelor care apelează la această alternativă de tratament, nu doar în zona urechilor se manifestă efectul benefic, ci si în alte părti ale corpului, unde s-ar afla o eventuală inflamatie sau durere. Capacitatea de vindecare este recunoscută atât de persoanele tratate cât si de medicina alopată. Aerul cald si rece din interiorul tubulaturii lumanarii produce o scădere de presiune, care la rândul ei va face o usoară absorbtie din urechea externă. Din aceasta cauza se produce o stimulare sanguină, intensificându-se viteza de circulare din această zonă, realizând un masaj usor, revigorând trupul si sufletul. Un alt efect – deloc de neglijat – provine din uleiurile esentiale din componenta candelei. În urma arderii, aceste esente intră în proces de evaporare intensivă si în urma vidului din tubulatură, ajung până pe suprafata canalului auditiv, aici având efect aromaterapeutic dovedit medical. Fumul aromat produs în timpul arderii candelei se comportă ca vaporii uscati si, prin căldura propagată, aromele se intensifică si învăluie uniform urechea, având un efect maxim.

Rebounding
http://www.harmony-clinic.ro/ro/Rebounding/6
Este distractiv, este usor și este sigur pentru aproape oricine de orice vârsta. Cel mai complex exercițiu, singurul care stimulează sistemul limfatic și omoară celule canceroase fără a traumatiza sistemul osos, articulațiile și genunchii. Rebounding este un exercițiu pe care îl faci sărind pe o mică trambulină circulară, o mini trambulină, recomandat atât pentru femei cât și pentru bărbați, de orice vârstă.

GalvanicSpa
http://www.harmony-clinic.ro/ro/Galvanic-Spa/8
La 20 de ani, pielea produce cantitati abundente de colagen si elastina, proteinele structurate ale pielii responsabile pentru fermitatea, catifelarea si rezistenta acesteia. Dar pe masura ce imbatranim, expunerea continua la radicalii liberi deterioreaza aceste proteine si reduce producerea acestora in organism, facand ca pielea sa prezinte riduri si sa se lase. Unii radicali liberi sunt provocati de surse externe precum soarele , poluarea aerului si a apei. Cu toate ca unele produse ce contin antioxidanti sau protectie solara pot proteja pielea de unele surse externe ale radicalilor liberi, noile descoperiri legate de felul in care imbatranim indica faptul ca aceste surse externe nu sunt singurele care contribuie la imbatranirea pielii. Harmony Clinic ofera singura tehnologie destinata reducerii semnelor vizibile ale imbatranirii prin tintirea sursei invizibile a aspectului imbatranit:
■ atrag impurităţile; înmoaie şi relaxează porii, permiţându-le să respire; dizolvă şi lichefiază uleiurile faciale în exces; calmează şi recondiţionează pielea.
■ indepărtează impurităţile; ţinteşte principalele surse ale îmbătrânirii pentru a menţine aspectul tânăr şi pentru a reduce aspectul îmbătrânit; facilitează recuperarea după stres; revigorează şi înviorează pielea obosită stimulând producerea de energie celulară.
■ imbunătăţeşte hidratarea pielii şi lasă pielea incredibil de catifelată, curată şi împrospătată.
■ conferă rezultate în întinerirea pielii pe care le veţi observa iar alţii le vor remarca şi asta în doar cinci minute, de câteva ori pe săptămână.
■ acţionează în vederea restabilirii aspectului natural al pielii, îndepărtând impurităţile şi stimulând producerea de energie celulară; conferă ingrediente benefice printr-o furnizare îmbunătăţită de curenţi galvanici.

Prin serviciile oferite de Colon hidroterapie, Ionic Detox, Hopi Candle, Galvanic Spa, Masaj si Rebounding, intentia noastra este de a promova armonia si balanta dintre minte, trup si suflet prin atenta ingrijire si personalizarea tratamentelor. Abordarea noastra non-invaziva ofera pacientilor revitalizare, energie, bunastare si dorinta de a reveni cat mai curand.

Te invitam sa uiti de stresul zilnic si sa te refugiezi in paradisul nostru linistit!
Afla mai multe informatii despre noi accesand site-ul nostru http://www.harmony-clinic.ro/ sau oferind un Like pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/HarmonyClinic.ro

×