x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cseke Attila îl acuză pe directorul Spitalului Judeţean Sibiu de iresponsabilitate sau fals în declaraţii.

Cseke Attila îl acuză pe directorul Spitalului Judeţean Sibiu de iresponsabilitate sau fals în declaraţii.

de Magda Marincovici    |    27 Mai 2011   •   12:07
Cseke Attila îl acuză pe directorul Spitalului Judeţean Sibiu de iresponsabilitate sau fals în declaraţii.

“Iresponsabile sau fals in declaratii'. Astfel a numit ministrul Sanatatii, Cseke Attila, afirmatiile directorului Spitalului Judetean Sibiu, medicul Adrian Santa, care sustine ca, din cauza lipsei de personal medical, pacientii sunt legati de paturi. "Nu este Spitalul Judetean Sibiu cel care a inventat asa ceva. Nu este singurul, nu va fi singurul. Conditiile actuale de incadrare cu personal ne obliga spre masuri neortodoxe in favoarea pacientului. Nu ma pot simti confortabil stiind ca un pacient al acestui spital sta legat de pat", a declarat Adrian Santa, directorul spitalului.

Fie sunt iresponsabile aceste declaratii, deoarece sunt pacienti abia oeprati care sunt agitati si ar putea sa-si faca rau daca nu sunt imobilizati. Fie este fals in declaratii, deoarece directorul spitalului a precizat in urma cu doar o saptamana ca nu are deficit de personal medical, Spitalul Judetean Sibiu fiind clasificat in categoria a II-a., a explicat ministrul Sanatatii. In aceste conditii, ministrul Cseke Attila ia in clacul reanalizarea Spitalului Judetean Sibiu si evident retrogradarea acestuia intr-o categorie inferioara.

×
Subiecte în articol: cseke attila spitalul judeţean sibiu