x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Decesul unei gravide în Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi.

Decesul unei gravide în Spitalul de Urgenţă Judeţean Călăraşi.

21 Iun 2011   •   11:02

O gravida in noua luni a decedat la Spitalul de Urgenta Judetean Calarasi, unde era internata pentru a naste. Medicii sustin ca decesul a fost provocat de stop cardio-respirator. Rudele spun ca medicii nu s-au ocupat de pacienta. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Calarasi, doctorul Laurian Ionita, a explicat pentru ca tanara gravida a fost examinata la internare de medic si i s-au efectuat investigatiile de laborator. Astfel, s-a constatat ca starea pacientei este foarte grava si a fost dirijata catre sectia de terapie intensiva a spitalului.

Acesta a mai spus ca din cauza alterarii rapide a starii de sanatate a gravidei, echipa formata din medici specialisti au apreciat ca se impune transferarea pacientei la o unitate spitaliceasca din Bucuresti..
Seful clinicii de la Spitalul Polizu din Bucuresti a fost de acord cu transferul, dar starea femeii s-a inrautatit foarte repede. Pacienta a facut stop cardio-respirator, nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul.

Trupul a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Calarasi in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor decesului.

×