x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Motivul ascuns pentru care Gigi Becali vrea să construiască un spital în Pipera!

Motivul ascuns pentru care Gigi Becali vrea să construiască un spital în Pipera!

18 Oct 2016   •   17:50
Motivul ascuns pentru care Gigi Becali vrea să construiască un spital în Pipera!

"Vreau să construiesc un spital în Pipera. Mi-a dat Hristos şi acum dau şi eu semenilor mei. Construiesc cel mai mare spital din România. Voi plăti 100 de milioane de euro pentru spital. Nu e ipocrizie sau populism pentru că nu mă mai interesează politica. La început, doctorii vor fi fără de atins. Medici ai Bisericii”, spunea, zilele trecute, Gigi Becali.

Este un proiect pe care, de altfel, l-a anunțat încă de la sfârșitul anului trecut, atunci când dorea să își vândă toate afacerile pentru a se dedica acțiunilor de binefacere.

„Vreau să fac un spital destinat săracilor şi oamenilor care au venituri mici. Va fi un adevărat complex medical. Consultaţiile vor fi gratuite pentru pensionari, sărmani şi cei care câştigă puţin. De plătit, vor plăti doar oamenii cu bani”, a explicat, pe atunci, Gigi Becali pentru Spynews.ro.

Cu toate acestea, un apropiat al latifundiarului din Pipera dezvăluie că, printre motivele pentru care Gigi vrea să construiască un spital dotat cu tehnologii de ultimă generație și în care să aducă cei mai buni medici pe care îi poate avea este legat și de faptul că finanțatorul Stelei este un ipohondru convins.

”Se caută pentru orice, la cea mai mică durere merge la medic. Nu e rău că face asta, dar el cam exagerează. Așa că, dacă va avea un spital pe care îl face el, nu va mai avea probleme, va fi sigur că va fi tratat perfect”, a spus acesta, tot pentru spynews.ro.

×
Subiecte în articol: gigi becali spital pipera