x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate (P) Naște cu Anima și CF2. Cel mai mic preț din București!

(P) Naște cu Anima și CF2. Cel mai mic preț din București!

03 Sep 2013   •   00:08
(P) Naște cu Anima și CF2. Cel mai mic preț din București!

Un copil aduce cu sine o întreagă lume nouă şi emoţionantă, maternitatea reprezentând o experienţă unică în viaţa oricărei femei. Rolul de mamă este unul din cele mai frumoase şi dificile pe care le avem de îndeplinit de-a lungul vieţii.

Pentru majoritatea femeilor sarcina este un moment de mare bucurie şi emoţie. Una dintre cele mai simple şi bune metode pentru a preveni problemele şi complicaţiile care pot surveni în timpul sarcinii reprezintă controalele periodice la medicul ginecolog.

Echipa Medicală din Clinicile Anima şi Spitalul CF2 vă stau alături pe toată perioada sarcinii şi în momentul naşterii, care reprezintă unul dintre cele mai importante şi frumoase momente din viaţă. Prin Clinica Anima beneficiaţi de naştere cezariană sau naştere naturală, la cel mai mic preţ de pe piaţă care începe de la 2500 Ron.

Rezervele din Maternitatea CF2, sala de naştere şi blocul operator au fost renovate şi utilate complet cu dotări de ultimă generaţie. Echipa medicală dovedeşte profesionalism şi dăruire, răspunzând cerinţelor proaspetei mămici şi ale bebeluşilor. Doctorii dedicaţi Anima vor urmări sarcina etapă cu etapă şi vor fi alături în momentul naşterii. În Clinicile Anima, gravida, sub atenta îndrumare a medicului personal, va efectua toate investigaţiile clinice de laborator şi ecografie necesare evoluţiei sarcinii şi creşterii unui copil sănătos.

Gravidele care aleg pachetul de naştere Anima beneficiează de rezervă single prevăzută cu grup sanitar propriu, pat prevăzut cu posibilitatea ajustării poziţiei, televizor LCD, frigider, aer condiţionat, obiecte personale de unică folosinţă.

Pe parcusul spitalizării sunt asigurate serviciile medicale de obstretrică ginecologie, anestezie - terpie intensivă şi neonatologie.

Nou născuţii pot rămâne cu mamele în rezervă (rooming-in) sau pot sta în secţia de nou născuţi sub supravegherea atentă şi continuă a personalului medical din secţia de neonatologie. După naştere personalul din secţia de neonatologie realizează consilierea în vederea suptului, efectuarea screening-ului pentru boli metabolice şi efectuarea primelor vaccinuri.

Sarcina este o perioadă minunată pentru viitoarea mămică, mai ales dacă este sănătoasă şi bebeluşul se dezvoltă normal. Informarea asupra diferitelor aspecte ce ţin de dezvoltarea intrauterină a bebeluşului, despre transformările prin care trece femeia gravidă vor creea o stare de bine şi de relaxare în momentul naşterii.
Dr Daniela Lebit
Medic Ginecolog Clinicile Anima



×