x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Prima oră după ce te trezeşti iţi poate strica ziua. 8 moduri cum să începi ziua cu energie

Prima oră după ce te trezeşti iţi poate strica ziua. 8 moduri cum să începi ziua cu energie

09 Mar 2013   •   16:07
Prima oră după ce te trezeşti iţi poate strica ziua. 8 moduri cum să începi ziua cu energie

 Nu ai energie, nu poti da randament la aproape nimic din ce vrei sa faci pe durata unei zile. Energia insa nu ne pica din cer si nici sa ne lamentam nu duce la cresterea tonusului nostru. Energia ti-o poti aduna cu grija tu insuti, in functie de ce faci benefic pentru tine, constient, pas cu pas.
Momentul diminetii este crucial pentru un nou start bun. Mai mult, prima ora este decisiva pentru intreaga zi. Ce faci in aceasta prima ora dupa ce deschizi ochii te poate ajuta sa arati si sa te simti excelent intreaga zi.
1. Priveste o culoare puternica la trezire
“Daca vezi o culoare intensa, vibranta atunci cand deschizi ochii, iti pornesti adrenalina si aceasta infuzie brusca de energie te determina sa te ridici din pat si sa incepi cu dreptul o noua zi” spune Leatrice Eiseman, director executiv la Pantone Color Institute. Pune o perna sau patura colorata, rosie, galbena, portocalie sau ciclam, in aria privirii tale de indata ce deschizi ochii.
Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro



×