x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Primăvara aceasta redescoperă bucuria de a fi sănătos!

Primăvara aceasta redescoperă bucuria de a fi sănătos!

15 Mar 2013   •   19:34
Primăvara aceasta redescoperă bucuria de a fi sănătos!

Primăvara e modul în care natura ne spune „Să înceapă petrecerea“: flori şi zumzet de albine, ciripit de păsărele şi jocuri de fluturi!Primăvara este sărbătoarea vieţii şi a sănătăţii în acelaşi timp. În simbolistica populară, culoarea verde, asociată primăverii, înseamnă speranţă şi sănătate.
Primăvara aceasta, bucură-te de mai multă sănătate! ColonHelp te ajută să redescoperi bucuria de a fi sănătos!
 


Primăvara -undă verde la detoxifiere!
Primăvara este momentul pentru curăţenie nu doar în casă, ci şi în organismul nostru. Primăvara, natura se reîntoarce la viaţă! Haideţi să urmăm cursul naturii şi să facem din primăvară o perioadă în care să ne recăpătăm pofta de viaţă, sănătatea şi să scăpăm de kilogramele acumulate în timpul iernii! O cură de detoxifiere este soluţia cea mai la îndemână, iar fibrele ColonHelp sunt ideale pentru aceasta.
Sunt voci care susţin că nu avem nevoie de detoxifiere, că organismul uman are capacitatea naturală de detoxifiere. Corect, organismul uman deţine un mecanism de detoxifiere foarte bine pus la punct, constând din colon, plămâni, ficat, rinichi, piele, iar un stil de viaţă sănătos ar asigura eliminarea eficientă a toxinelor. Din păcate însă, astăzi, toxinele ne bombardează din toate părţile: alimente, produse cosmetice, aer, apă, chiar şi stresul generează toxine. În aceste condiţii, mecanismele naturale de detoxifiere sunt depăşite şi este nevoie de ajutor din afară. Dacă mai punem la socoteală că dieta din timpul iernii este bogată în carne, în grăsimi saturate, în alimente rafinate, intens aditivate, atunci nevoia de detoxifiere este cu atât mai mare la început de primăvară.
O cură de detoxifiere reechilibrează metabolismul şi elimină din organism toxinele acumulate în perioada de iarnă.


 
Bucură-te de sănătate, redescoperă ColonHelp!
Te întrebi cum te ajută detoxifierea cu ColonHelp să îţi recapeţi echilibrul şi sănătatea? Ei bine, ColonHelp este detoxifiant şi reglator intestinal 100% natural, pe bază de fibre de in şi psyllium. De remarcat că produsul ColonHelp nu conţine nici un fel de excipienţi, amelioratori, conservanţi, nu conţine îndulcitori sau arome, ceea ce este foarte important dacă îţi doreşti să urmezi o cură de detoxifiere. Ingredientele ColonHelp sunt atent selecţionate şi acţionează sinergic pentru curăţirea şi detoxifierea organismului. Cu alte cuvinte, dacă foloseşti separat seminţele de in sau psyllium, sau argila, sau oricare alt ingredient, nu se mai poate vorbi despre sinergie, iar rezultatele curei de detoxifiere nu vor fi cele aşteptate.
ColonHelp mi-a atras atenţia pentru beneficiile sale, eu în ultimii ani urmând o cură de detoxifiere în fiecare primăvară, în special pentru menţinerea tenului sănătos şi curat şi pentru sănătate. În trecut am mai luat tratamente pentru detoxifiere, dar nu pot spune că am observat mari schimbări. După 5-6 săptămâni de ColonHelp am observat schimbările. Ce mi-a atras atenţia a fost curăţenia tenului. Mai apoi, am văzut că părul devenise foarte strălucitor şi hidratat, foarte sănătos. Dar cel mai mult m-a încântat întărirea sistemului imunitar cu ajutorul ColonHelp“, povesteşte Marian K., o tânără din Oradea, care primăvara trecută a făcut o cură de detoxifiere.

ColonHelp: detoxifiere, slăbire... Sănătate!

ColonHelp este un ajutor sigur în orice cură de detoxifiere de primăvară. Administrat într-o cură de trei luni în perioada primăverii,ColonHelp va îmbunătăţi funcţionarea întregului organism prin eliminarea toxinelor. Vei observa reglarea tranzitului şi rezolvarea constipaţiei, reducerea refluxului gastric şi dispariţia balonărilor, un control mai bun al glicemiei şi scăderea nivelului colesterolului. ColonHelp te va ajuta să ai o imunitate puternică, un somn mai bun, să uiţi de migrene şi de oboseala cronică!

La fel de important este că fibrele ColonHelp te vor ajuta să scapi de kilogramele în plus fără să te înfometezi! Primăvara este perioada în care femeile, şi nu numai ele, încep o cură de slăbire. Imaginează-ţi că o cură de detoxifiere te va ajuta să scapi şi de 4-5 kilograme în cele 3 luni de primăvară! Administrate înainte de mese, fibrele din ColonHelp îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac sub acţiunea apei, reducând considerabil capacitatea stomacului şi, bineînţeles, pofta de mâncare!

Nimeni nu opreşte primăvara! Nimeni nu opreşte ColonHelp!
Începând din anul 2009, când spui detoxifiere, spui ColonHelp. Tot de atunci, ColonHelp a adus în fiecare primăvară cele mai bune soluţii pentru sănătate, la cele mai bune preţuri.

Primăvara 2010: Sute de mii de români au aflat că detoxifierea este primul pas către sănătate şi că detoxifierea se asociază cu îmbunătăţirea stării de sănătate în până la 80% din cazuri.

Primăvara 2011: Campania „Primăvara ColonHelp“ a stabilit un nou record: peste 200.000 de români au urmat o cură de detoxifiere cu ColonHelp, produsul devenind detoxifiantul cu cel mai mare număr de vânzări.

Primăvara 2012: ColonHelp redefineşte detoxifierea şi slăbirea şi desfăşoară campania „Marea detoxifiere de primăvară“.Sute de mii de români s-au putut bucura de mai multă sănătate şi de o siluetă frumoasă şi armonioasă cu ajutorul ColonHelp.


 
Primăvara 2013: ColonHelp te ajută să redescoperi bucuria de a fi sănătos!În stilul binecunoscut, ColonHelp îţi oferă şi de această dată cele mai bune soluţii pentru detoxifiere, la cele mai bune preţuri. Campania „Redescoperă bucuria de a fi sănătos“ îţi aduce cele mai bune sfaturi pentru sănătate (www.ColonHelp.ro) şi produsul ColonHelp la un superpreţ: doar 99 lei! Mai mult, dacă nu ai încercat încă produsul, acum îl găseşti şi la flacon mai mic – 240 g, la un preţ excepţional: doar 49 de lei!

Surprizele primăverii de la ColonHelp nu se opresc aici! În curând, ColonHelp duce detoxifierea la un nivel superior şi îţi aduce două noi produse premium, 100% naturale:
- ColonHelp Detox Forte, un produs pentru detoxifiere avansată. Produsul este o versiune de ColonHelp, în care au fost adăugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant: inulină, armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde, sfeclă roşie, cardamom, nalbă-mare, ghimbir.
- ColonHelp Probiotic Forte, un produs pentru detoxifiere şi echilibrarea florei intestinale. Produsul este o variantă de ColonHelp, în care a fost adăugat un complex probiotic pentru refacerea florei intestinale şi stimularea mai puternică a sistemului imunitar.
Redescoperă bucuria de a fi sănătos! Alege produsele din gama ColonHelp!

×
Subiecte în articol: colonhelp