x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România

Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România

23 Oct 2013   •   11:54
Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România

Noutatea medicală oferită de Spitalul OncoFort o reprezintă operaţia foarte dificilă efectuată unui pacient diagnosticat cu metastază hepatică voluminoasă cu punct de plecare colonic.
Cu atât mai dificil a fost faptul că pacientul era în programul de dializă de mai mulţi ani pentru insuficienţă renală cronică, iar anestezia a fost cu totul specială pentru o astfel de operaţie, riscul de complicaţii intra şi postoperatoriu fiind foarte ridicat.

Intervenţia a fost coordonată de ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu „Odată cu succesul acestei dificile intervenţii chirurgicale m-am simţit la inceputul unui drum pe care l-am aşteptat de ceva vreme, şi pe care mi-l doresc cu cât mai multe împliniri” ne-a declarat „la cald” Prof. Dr. Irinel Popescu.

Serviciile oferite de spitalul OncoFort în acest moment sunt orientate cu predilecţie către chirurgia oncologică laparoscopică sau deschisă. Intervenţiile ce se pot efectua sunt din sfera chirurgiei digestive,  generale, genito-mamară, ORL şi urologică.

În urmatoarea perioadă sunt preconizate intervenţii chirurgicale la fel de complexe şi din alte arii de competenţe oferite de medici chirurgi din ţară şi străinătate.

Spitalul OncoFort este susţinut în ambulatoriu de un centru de excelenţă în servicii de imagistică medicală (RMN, CT), unde lucrează unii dintre cei mai apreciaţi medici din capitală, iar spitalul deţine un laborator propriu de anatomie patologică ce oferă în timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee şi teste imunostochimice.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este leader pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral unde activează peste 24 de centre medicale şi un spital, iar echipa medicală depaşeşte în prezent 1200 de persoane.


×