x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Stimulator blând pentru imunitate

Stimulator blând pentru imunitate

de Florin Condurateanu    |    20 Feb 2016   •   17:02

Se găseşte în farmacii şi pe internet, la firma producătoare, produsul natural sută la sută Imunokid, un supliment de sporire a imunităţii la copii, în lupta cu infecţiile cu viruşi şi bacterii. Produsul lichid conţine echinacee, recordmenă pentru imunitate, coacăz negru, măceş, afin.

Antioxidant la puterea a șasea

Oamenii de ştiinţă japonezi au găsit cea mai bună formulă pentru un antioxidant natural numit Ge 132. Sunt utilizate în acest remediu calităţi din lumea vegetală şi din regnul animal.

În compoziţia capsulelor intră ciuperca ganoderma, singura care a rezistat în epicentrul exploziei de la Hiroshima, extractul de sâmburi de struguri negri, măceşul, extractul din cartilaj de rechin şi lăptişorul de matcă. Previne atacul radicalilor liberi ca un antioxidant la puterea a şasea.

Sănătate pentru articulații

Un produs al unei firmei româneşti, denumit Artrocalm Plus, conţine glucozamină şi condroitin pentru protejarea şi hrănirea cartilajelor din articulaţii, precum şi metilsulfonilmetan pentru menajarea oaselor, tendoanelor şi ligamentelor.

Comprimate naturiste antiîmbătrânire

O firmă premiată la Geneva a realizat nişte comprimate care înmănunchează calităţile sucului de lucernă, părintele tuturor plantelor, cu spirulina şi rădăcina de lemn dulce. Produsul din farmacii se numeşte Complex Alfalfa.
 

×