x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 5 remedii naturale ANTI-CANCER care chiar funcționează!

5 remedii naturale ANTI-CANCER care chiar funcționează!

20 Mai 2016   •   10:49
5 remedii naturale ANTI-CANCER care chiar funcționează!

Statistic, una din două sau trei persoane dezvoltă, pe parcursul vieții, o formă de cancer, și nu toate sunt vindecabile prin chirurgie, chimioterapie sau radioterapie. Pot fi distruse celulele canceroase și prin metode naturale?

Știm azi că cele mai multe forme de cancer pot fi prevenite prin modificări simple, dar puternice, în ce privește dieta și stilul nostru de viață. Cu toate acestea, statistic, una din două sau trei persoane dezvoltă, pe parcursul vieții, o formă de cancer, și nu toate sunt vindecabile prin chirurgie, chimioterapie sau radioterapie. Pot fi distruse celulele canceroase și prin metode naturale?

La această întrebare a căutat răspunsuri Dr. Lise Alschuler, un medic oncolog naturist, ale cărei studii au arătat că stimularea funcției imunitare poate reduce inflamația celulară, echilibrând hormonii și zahărul din sânge și, în plus, îmbunătățind digestia și ajutând detoxifierea.
Dr. Alschuler este co-autor al tratatului „Ghid pentru bolnavii de Cancer: o abordare integratoare de prevenire, tratament și vindecare” și al lucrării „Ghid de supraviețuire după Cancer: cinci pași pentru a reduce riscul de recidivă”. După ce și-a revenit complet după un cancer de sân, Dr. Alschuler a devenit cunoscută pe plan internațional ca un expert în tratamentul și prevenirea cancerului. Abordarea sa este una care nu anulează neapărat celelalte tipuri de terapie (citate mai sus), dar se bazează îndeosebi pe capacitatea organismului de a lupta în mod natural cu celulele canceroase. Venind de la un oncolog, care a suferit și s-a tratat de cancer, aceste metode pot avea credibilitate, chiar dacă la prima vedere unele par... „neștiințifice”.
 
Iată care sunt, în abordarea sa, cele 5 strategii de bază pentru a înfrânge cancerul prin metode naturiste. 
 
Te-ar putea interesa și: Uluitor! Terapia cancerului pancreatic, descoperită de americani


1. ATITUDINEA CONTEAZĂ!
Bernie Siegel, un pionier în domeniul medicinii, a sugerat cu tărie că drumul spre vindecare începe cu... dragostea, cu afecțiunea. După cum explica dr Siegel, „un sistem imunitar puternic poate depăși cancerul, dacă nu este interferat cu stări de depresie și atitudini negative”. Emoțiile pozitive și afectivitatea intensă duc la o mai mare auto-acceptare și la creșterea voinței de a depăși boala, condiții esențiale pentru a ajuta la menținerea unui sistem imunitar puternic.”
Iată de ce este importantă prezența unui psihiatru sau a unui psiholog, alături de oncolog, în efortul de tratare a bolnavilor de cancer, ca să nu trecem cu vederea puterea pe care o au sentimentele pozitive, precum iertarea, recunoștința sau auto-acceptarea.

2. FII MEREU ÎN MIȘCARE!
Este corect să spunem că majoritatea pacienților cu cancer și-ar îmbunătăți rezultatele dacă ar fi mai activi fizic. În unele cazuri, efortul prelungit, fără un plan de antrenament specific, poate duce la o creștere a inflamațiilor, iar acest lucru nu este bun. Dar, în genera, cu un program bine gândit de mișcare și efort, beneficiile sunt vizibile: respirație mai bună, o circulație sangvină mai lejeră, mobilitate, forță musculară, rezistenț, o mai bună absorbție de oxigen - toate acestea esențiale pentru mecanismul de auto-apărare a organismului și de respingere a celulelor canceroase.

3. DIETA „ANTI-CANCER”, OBLIGATORIE!
.........................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

×
Subiecte în articol: cancer