x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cafeaua - leacul miraculos! Află în ce afecțiuni grave consumul de cafea este benefic

Cafeaua - leacul miraculos! Află în ce afecțiuni grave consumul de cafea este benefic

15 Aug 2014   •   22:42
Cafeaua - leacul miraculos! Află în ce afecțiuni grave consumul de cafea este benefic

Studii recente atestă faptul că această băutură are efecte benefice asupra organismului în cazul în care este consumată în cantităţi moderate, zilnic. Cafeaua conţine antioxidanţi care împiedică distrugerea celulelor şi apariţia diverselor boli. Cafeina, principala substanţă din compoziţia bobului de cafea, are efecte benefice asupra sistemului nervos, reduce pe moment starea de oboseală, îmbunătăţeşte digestia şi activitatea intelectuală. 

Iată care sunt cele 8 grupe de boli în care și-a dovedit eficiența

1. Împotriva cancerului
Deşi în urmă cu ceva timp studiile ştiinţifice au confirmat că un consum de cafea pe o perioadă mai mare de timp poate provoca apariţia cancerului, studiile recente atestă faptul că un consum moderat de cafea poate avea efecte benefice asupra cancerului de colon. Statisticile arată că două ceşti de cafea pe zi reduc riscul de apariţie a cancerului de colon cu 25%. Totodată, femeile care beau zilnic două sau trei ceşti de cafea sunt protejate împotriva apariţiei cancerului de sân, iar bărbaţii sunt protejaţi împotriva apariţiei unor forme grave de cancer de prostată. Mai mult, cercetătorii americani au arătat că un consum regulat de cafea poate oferi protecţie împotriva cancerului de piele, iar noile studii în domeniul dermatologiei au confirmat acest lucu. În plus, cafeaua creşte secreţia biliară şi stimulează motilitatea intestinală.

2. Împotriva diabetului
.........................................

Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro


Te-ar putea interesa și
Cum alungăm GHINIONUL? Ce trebuie să aruncăm din casă?
Băutura Fericirii! Află rețeta și bucură-te de ea!
Rețeta miraculoasă pe bază de gelatină care „ia cu mâna” durerile de spate și de gât
Remedii naturale pentru anemie
Cum menții dorința sexuală în cuplu, pe termen lung?
Secretele sexului perfect!



×
Subiecte în articol: felicia cafea