x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cel mai bun leac pentru negi și herpes

Cel mai bun leac pentru negi și herpes

03 Aug 2016   •   16:51
 Cel mai bun leac pentru negi și herpes

Știai că rostopasca te poate ajuta în tratarea negilor, a herpesului și că aduce alinare celor care suferă de temutul cancer de piele? În cele ce urmează afli cum s-o folosești și pentru a combate afecțiunile ficatului și pancreasului, scrie clicksanatate.ro.

Ameliorează starea bolnavilor de cancerul

Au fost studiate efectele acestei plante asupra cancerului. Din cercetările făcute, se pare că sucul de rostopască aplicat pe zonele afectate de cancerul de piele, dar și pe tumorile exteriorizate, face adevărate minuni, în timp ce pulberea administrată intern aduce alinare celor care suferă de cancer.

Se ia un sfert de linguriță de pulbere de rostopască de 4 ori pe zi, în cure de două luni, cu 3 săptămâni de pauză.

Te scapă de negi

După cum i se mai spune în popor – iarba pentru negi - rostopasca este primul remediu naturist pe care l-ai putea încerca dacă ai negi. Ce trebuie să faci? În fiecare dimineață și seară, pui pe zona afectată suc de rostopască. La intervale scurte de timp aplici din nou suc. Repeți procedura de 6 – 7 ori. Astfel, sucul va putea să acționeze cât mai bine. La final, speli zona cu apă. După o lună și jumătate în care urmezi acest tratament, negii dispar.

Te protejează de bolile de ficat

Rostopasta susține și activitatea ficatului. Pentru a preveni afecțiunile hepatice, o poți lua sub formă de pulbere. Urmează o cură de 3 săptămâni, timp în care iei câte un vârf de cuțit de 3-4 ori pe zi. Păstrează cu 7-10 zile de pauză. Este și un tratament natural excelent pentru cei diagnosticați cu o boală a ficatului.

×
Subiecte în articol: negi, herpes rostopască