Din dorinţa de a mânca foarte sănătos, de cele mai multe ori oamenii preferă alimentele care sunt mai mediatizate în devafoarea celor care sunt cu adevărat importante, din punct de vedere nutriţional. Iată câteva mituri pe care experţii le-au demontat, arătând care sunt de fapt produsele recomandate.
1. Bananele sunt bogate în potasiu. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă consumarea a cel puţin 3.510 miligrame zilnic. Dacă această cantitate ar fi luată doar din banane, atunci o persoană ar trebui să mănânce zilnic cel puţin 8 banane de câte 422 mg fiecare. Astfel, nutriţioniştii recomandă în loc de banane cartofi dulci (conţine 694 mg potasiu) şi mai ales dovleac (o singură linguriţă conţine 896 mg potasiu).
Lăptișorul de matcă pur, remediul natural pentru oboseală și stres
2. Vinul roşu este ideal pentru sănătatea inimii...........................
Citește mai departe care sunt cele 5 alimente benefice pentru sănătate