x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cele mai bune produse

Cele mai bune produse

de Florina Zainescu    |    29 Feb 2008   •   00:00
Cele mai bune produse

BIOFACH 2008 ● Cumpărătorii şi juriul au stabilit laureaţii târgului bio
Inova]ia [i calitatea au fost r`spl`tite la BioFach 2008, cel mai mare t~rg interna]ional de produse bio, desf`[urat la Nürnberg \n perioada 21-24 februarie.


BIOFACH 2008 ● Cumpărătorii şi juriul au stabilit laureaţii târgului bio
Inova]ia [i calitatea au fost r`spl`tite la BioFach 2008, cel mai mare t~rg interna]ional de produse bio, desf`[urat la Nürnberg \n perioada 21-24 februarie.


Produc`torii de alimente, b`uturi [i cosmetice bio s-au luptat la BioFach [i „surioara“ mai t~n`r` a acestuia, Vivaness, nu numai pe contracte [i noi pie]e de desfacere, dar [i pe premii. Pentru c`, la fiecare edi]ie a t~rgului, cele mai r~vnite, inovative [i de calitate produse ecologice prezentate sunt „medaliate“ [i expuse la loc de cinste.


PRODUSELE ANULUI. Un prim premiu foarte r~vnit este cel de „Cel mai bine v~ndut produs al anului“. Factorul decisiv pentru c~[tigarea acestui titlu este num`rul de scan`ri ale produsului \n magazinele de alimente organice [i supermarketurile organice din Germania anul trecut. Adic` volumul v~nz`rilor \n Germania, cea mai mare pia]` bio din Europa [i a doua din lume, dup` cea a Statelor Unite. Produsele anului la BioFach 2008 au fost iaurtul cu fructe „Lassi Mango“, produs de Molkerei Biedermann, la categoria produse proaspete, [i Cafeaua Dia de la Lebensbaum la categoria m~ncare. |n plus, juriul de la BioFach a ales [i el un c~[tig`tor, ]in~nd cont [i de c~t de „inovativ“ a fost produc`torul. Premiul juriului BioFach a mers la.... compania Voelkel pentru cocteilul organic Pina Colada. La Vivaness, titlul de „Cel mai bine v~ndut produs al anului“ a fost adjudecat de crema Rose Cream Light, produs` de Dr. Hauschka, [i de vopseaua de p`r „Color Cream Teak“, de la Logona. Preferatul juriului Vivaness a fost un balsam de buze, „Lips Lip Balsam soft bronze“, fabricat de Lavera. La BioFach 2008 au fost premiate [i cele mai bune vinuri din lume, alese dintre 545 de licori de top din 15 ]`ri \n urma unei degust`ri desf`[urate \n perioada 1-2 decembrie 2007. Juriul a acordat opt distinc]ii „Aur special“, 21 de „Aur“ [i 118 „Recomand`ri“. La BioFach [i Vivaness 2008 au fost prezentate 391 de produse noi: alimente, b`uturi, cosmetice [i produse de \ngrijire personal`.

×
Subiecte în articol: produse bio biofach