x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare DOUĂ PLANTE AROMATICE considerate a fi LEACUL NATURAL AL DIABETULUI. Află care sunt și cum acționează

DOUĂ PLANTE AROMATICE considerate a fi LEACUL NATURAL AL DIABETULUI. Află care sunt și cum acționează

02 Iun 2017   •   21:51
DOUĂ PLANTE AROMATICE considerate a fi LEACUL NATURAL AL DIABETULUI. Află care sunt și cum acționează

Aceste DOUĂ PLANTE AROMATICE ar putea fi considerate medicamente împotriva diabetului. Testele de laborator arată că aceste plante aromatice reduc nivelurile de glucoză în sânge.

Studiul publicat în ACS Journal of Agricultural and Food Chemistry demonstrează că substanţele active conţinute de aceste două plante pot acţiona în acelaşi fel ca medicamentele pentru controlul diabetului zaharat.

Cercetătorii de la Universitatea din Illinois, conduşi de profesorul Elvira Gonzalez de Mejía au subliniat faptul că în anul 2012, diabetul zaharat a afectat 8% dintre americani. Unii oameni pot gestiona boala prin exerciţii fizice şi modificări în dieta lor, iar alţii iau medicamente, dar nu toţi oamenii pot adopta un stil de viaţă sănătos sau beneficiază de tratamente bazate pe prescripţii medicale pentru a menţine nivelul zaharului din sânge sub control.

Cercetările recente au arătat că plantele oferă un mod natural pentru a ajuta la scăderea glicemiei, iar oamenii de ştiinţă au decis să le acorde o mai mare atenţie. Astfel, au testat plante diferite, atât proaspete (crescute în seră), cât şi uscate (precum cele găsite de obicei în magazine) pentru a verifica capacitatea lor de a interfera cu o enzimă legată de diabet, care este, de asemenea, ţinta unui medicament pentru tratarea acestei boli................

Ce au aflat cercetătorii? Care sunt cele DOUĂ PLANTE AROMATICE care te ajută să LUPȚI CU DIABETUL?

×