x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Eco te cucereşte

de Florina Zainescu    |    26 Mai 2008   •   00:00
Eco te cucereşte
MUZEUL SATULUI ● Produsele bio s-au vîndut ca pîinea caldă
Produsele fără chimicale s-au bucurat de un mare succes la micul tîrg bio organizat de Jurnalul Naţional la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" cu ocazia Festivalului tarafuri şi fanfare.

Mare parte din oamenii veniţi să petreacă la Festivalul tarafuri şi fanfare organizat de Jurnalul Naţional nu au ratat ocazia de a cumpăra produse sănătoase, ecologice. Şi de a cere detalii asupra magazinelor de unde îşi pot procura în mod curent astfel de produse.

SUCCES. "Vînzările au mers foarte bine, chiar peste aşteptări. Niciodată nu am plecat de la un tîrg cu toate cutiile goale, ca acum. Oamenii au fost foarte receptivi la aceste produse", au declarat, încîntaţi, reprezentanţii producătorului de miere bio Tremot Dobre şi Fiii. Ei au adăugat că toate sortimentele de miere pe care le-au adus au avut lipici la public. La fel şi produsele pe bază de propolis şi polen, dar şi siropurile naturale de măceşe şi coarne. Vînzările în cele două zile de tîrg s-au cifrat pe la 4.500-5.000 de lei noi.

Bătălie mare a fost şi pe ceaiurile ecologice şi pernuţele terapeutice umplute cu plante medicinale bio aduse de producătorul băcăuan Farmacia Naturii. "Cele mai căutate au fost ceaiul de viaţă lungă, ceaiurile compuse pentru diverse afecţiuni, condimentele şi pernuţele şi păpuşelele antistres şi antigripale", a declarat reprezentanta firmei. Din sacii mari, burduşiţi cu ceaiuri şi pernuţe, aduse sîmbătă la tîrg, ieri pe la prînz mai rămăsese doar o "umbră".
Şi sucurile Biotta, pastele făinoase de grîu şi de spelta Petras Bio, tartinele din grîu, stafidele, cajou-ul, migdalele, nucile sau inelele de măr Bio Solaris şi tartinele din spelta Sonnentor aduse la tîrg de reprezentanţii magazinului specializat Leacul din Bucureşti au avut succes. În plus, mulţi oameni au luat adresa magazinului, ca să poată cumpăra bio ori de cîte ori vor.

×
Subiecte în articol: bio