Multă lume spune despre ea că este o plantă miraculoasă. Gelul care se obține din frunzele sale prezintă multiple beneficii pentru sănătate.
Utilizările sale legendare au fost transmise de-a lungul timpului, fiind consolidate prin inovație științifică și secole de experiență.
Această plantă conţine peste 75 de factori nutritivi și peste 200 de ingrediente active esenţiale: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi și 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Toţi aceşti nutrienţi ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.
Citește și Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară
Sucul obținut din această plantă se consumă timp de 7 zile, câte 1 linguriţă de 3 ori/zi, înainte de masă, apoi, 2 săptămâni câte 1 lingură de 3 ori/zi, pentru a activa şi stimula fluxul sanguin şi limfatic, funcţiile rinichilor, ale ficatului şi ale vezicii biliare, pentru reglarea sistemul imunitar şi a tractului digestiv. Acesta se poate procura din farmacii, dar poate fi preparat şi acasă, cu condiţia să respectăm colectarea şi prepararea corectă a acestei plante.
Se recomandă frunzele mature, cele mai de jos, care se dau prin tocător pentru a obţine sucul miraculos.
Înainte a afla alte detalii interesante despre utilizarea ei, să îi zicem numele:..................
Citește continuaerea pe ANTENA SATELOR