x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Mătura raiului, planta minune care distruge 98 % din celulele canceroase în doar 16 ore

Mătura raiului, planta minune care distruge 98 % din celulele canceroase în doar 16 ore

30 Mai 2017   •   21:53
Mătura raiului, planta minune care distruge 98 % din celulele canceroase în doar 16 ore

Rudă bună cu pelinul, pelinița sau mătura raiului este o plantă răspandită în țara noastră ale cărei beneficii majore pentru sănătate sunt, din păcate, prea puțin cunoscute. Dar cât de utilă este în TRATAMENTE NATURISTE!
Folosită pe scară largă în medicina tradițională, datorită acțiunii sale mai blânde în comparație cu cea a pelinului, planta reprezintă un dar al naturii pentru sănătate, un adevărat elixir care și-a dovedit eficiența în tratarea cancerului și a multor alte afecțiuni.

Pelinița este un tonic nervos care combate stările astenice şi anorexia psihică, dar şi un puternic stimulent al sistemului nervos central, inducând o stare de tonus psihic şi de bună dispoziţie. În plus, pelinița este antihemoragică, consolidează musculatura, iar semințele sale sunt bune pentru boli de ochi, răceli pe timpul verii, malarie, dizenterie.

Află Cum și-a băgat NAPOLEON BONAPARTE nasul în RETETA MITITEILOR ROMÂNEȘTI? Ce datorează românii lui Napoleon?

Substanța activă a acestei plante se numește artemisinina. Aceasta are efecte antiseptice, digestive, febrifuge, antibacteriale și anticalice (împiedică diferite depuneri: pietre la rinichi, calculi biliari).

Cea mai valoroasă proprietate a artemisininei este aceea de a lupta împotriva cancerului. Testată pe 55 de tipuri de celule canceroase, cercetările științifice au scos la iveală efectele pozitive ale peliniței, planta având capacitatea de a distruge 98 % dintre acestea. În tratamentul împotriva cancerului este recomandat ca pelinița să fie administrată împreună cu fier.

Iată care sunt celelalte beneficii ale peliniței pentru sănătate:

......................................

Citește mai departe despre folosirea Peliniței în TRATAMENTE NATURISTE

×