x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Armurariul, prieten cu ficatul

Naturisme. Armurariul, prieten cu ficatul

16 Noi 2016   •   21:05
Naturisme. Armurariul, prieten cu ficatul

Capsulele din produsul naturist Armuhep pe bază de componente ale plantei armurariu asigură buna funcţionare a ficatului, stimulează sinteza de proteine şi reduce transaminazele în sânge. Ele au şi rol detoxifiant şi sporesc secreţia de bilă înlesnind digestia. Seminţele de armurariu zdrobite se folosesc sub formă de comprese umede în tratamentul ulcerului varicos şi al varicelor.

Trei plante îmbunătăţesc atenţia şi memoria

Produsul Ginkoven, o combinaţie de trei plante şi magneziu, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, aducând prospeţime şi creierului în procesele de atenţie, concentrare, de memorie. Extractul de Ginkgo biloba stimulează funcţia mentală, iar concentratul de salcie împiedică cheagurile în sânge, în special la bolnavii de inimă şi vase.

Componente din floră şi faună, pentru digestie

Produsul Redigest Plus este o combinaţie reuşită de extracte din plante şi substanţe din căptuşeala interioară a pipotei de găină. Cura cu aceste capsule aduce un efect banefic asupra digestiei şi se reduc neplăcerile provocate de refluxul gastro-esofagian.

Cură pentru aparatul reno-urinar

Suferinţele din sistemul rinichilor sunt frecvente, iar durerile în cazul pietrelor la rinichi sunt recunoscute pentru brutalitatea lor. Produsul Urisept este bazat pe extracte de plante şi este recomandat în cistite, anexite şi microlitiaza renală.

×