x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Calciu mai eficient

Naturisme. Calciu mai eficient

28 Noi 2016   •   18:49
Naturisme. Calciu mai eficient
Sursa foto: pixabay.com

Se ştie că în osteoporoză se recomandă calciu, dar  pentru a se depune în oase, el trebuie însoţit de vitamina D3. Unii medici susţin că sub formă efervescentă calciu este puţin eficient. Combinație fără ingrediente chimice, produsul naturist Calciu & Vitamina D3 sub formă de sirop cu miere îndeplineşte cerinţele asimilării în oase.

Plantele ajută colonul

Cei cu necazul constipaţiei nu pot utiliza prea des purgativele căci se ajunge la dependenţă. Produsul natural Detoxifiant Colon  are rolul de reglare a scaunului, este un laxativ din plante, îmbunătăţeşte şi activitatea vezicii biliare şi face parte şi dintr-o cură de slăbire echilibrată.

Tonic fără ingrediente

Capsulele Alfalfa Forte sunt din extracte de plante şi  aduc vigoare organismului, se recomandă în afecţiunile hepato-biliare, în bolile cardio-vasculare ca adjuvant fiindcă ţine în frâu colesterolul.

Soluţie naturistă pentru durerile în gât

În caz de dureri în gât, de afecţiuni ale faringelui şi neplăceri în cavitatea bucală este folositor produsul Faringoxin. Este o soluţie la îndemână pentru infecţiile atât de frecvent întâlnite în zona oro-faringiană.

×