x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Ceaiul verde potoleşte acul cântarului

Naturisme. Ceaiul verde potoleşte acul cântarului

02 Iun 2016   •   23:06

Ceaiul verde şi celelalte ceaiuri au intrat în obiceiurile zilnice ale asiaticilor, existând credinţa că ele ajută la menţinerea sănătăţii. Iată că o firmă românească de produse naturale oferă capsule pe bază de ceai verde. Ceai Verde &Vitamina C este şi antioxidant, dar asigură şi un sprijin în cura de slăbire, un produs care nu prejudiciază starea de sănătate în timpul scăderii în greutate.

 

Plante pentru sănătatea gingiilor

Întreţinerea confortului în gură presupune acţiuni conştiincioase de igienă, dar şi utilizarea unor produse naturale. Gingival Spray este un astfel de produs, un amestec de plante folositor în stomatite, gingivite şi afte.

 

Ajutor pentru tratarea diabetului

Un alt produs din plante, pentru diabetici, se numeşte Diabexal. Este vorba de capsule care înseamnă un adjuvant în terapia diabetului de tip 2, insulino dependent. Acest produs natural este folositor şi pentru cei cu nivelul colesterolului crescut.

 

Prietenia dintre valeriană şi vitamina C

Dacă se combină efectul calmant al valerianei cu vitamina C, se poate spori liniştea atât de necesară celor cu stare nervoasă exagerată. Capsulele de Valeriană &Vitamina C sunt considerate sedative naturale, fără ingredienţi chimici.

 

×