x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Floarea pasiunii frânează stresul

Naturisme. Floarea pasiunii frânează stresul

13 Noi 2016   •   19:00
Naturisme. Floarea pasiunii frânează stresul
Sursa foto: JPC-PROD/Getty Images/iStockphoto

Passiflora sau, popular, floarea pasiunii se reuneşte cu coacăzul negru şi ginsengul siberian pentru a domoli un mare duşman al omului, stresul. Capsulele ExStres adaugă la această compoziţie naturală şi magneziul, elementul agreat de inimă să neutralizeze derapajele de la ritmul cardiac normal. ExStres contribuie la eliminarea stărilor de tensiune psihică şi la diminuarea efectelor stresului fără să apară dependenţa şi slăbirea reflexelor.

Gheara diavolului goneşte infecţiile urinare

Infecţiile urinare afectează mai ales femeile. Marea lor majoritate au suferit cel puţin o dată în viaţă din pricina unei infecţii a aparatului urinar inferior. Capsulele Urisept sunt antiseptice şi antiinflamatoare, înlătură durerea provocată de infecţiile căilor urinare. Merişorul, echinaceea, frasinul se completează cu planta gheara diavolului, oferind o variantă de tratament fără ingrediente chimice.

Sirop naturist împotriva tusei la copii

Siropul cu miere Tussinon Junior este un antitusiv pediatric alcătuit din extracte de plante cu efect expectorant şi de fluidificare a mucoasei de la nivelul tractului respirator, precum: iedera, patlagina, cimbrul şi mugurii de pin. Se utilizează în bronşite, traheite, faringite, pneumonii acute şi cronice.

×