x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Merişorul se pricepe la multe

Naturisme. Merişorul se pricepe la multe

18 Sep 2016   •   11:44
Naturisme. Merişorul se pricepe la multe

O plantă frumuşică iată că aduce bine în starea de sănătate a omului. Capsulele  de Merişor & Vitamina C realizate de o firmă de produse naturiste luptă eficient cu atacul radicalilor liberi. Aceşti inamici sapă sănătatea strecurând periculosul stres oxidativ, care deschide uşa bolilor şi bătrâneţii. Capsulele sunt recomandate în curele cu acest produs antioxidant, care în paralele face şi o curăţire, o detoxifiere a organismului. Combinaţia aceasta între o plantă şi o vitamină este eficace şi în infecţiile urinare.

Soluţie naturistă pentru stările de stres

O plantă numită passiflora calmează stările de nervozitate excesivă. Capsulele de Passiflora & Magneziu s-au dovedit folositoare în stările de agitaţie, de tensiune psihică, domolesc stresul. Şi să nu se uite că magneziul este recunoscut ca elementul utilizat în afecţiunile cardiace.

Remediu pentru nasul înfundat

Inflamarea mucoasei nazale în guturaie face anevoioasă respiraţia. Se pun picături în nas, dar exagerarea cu acest obicei duce la contrariu, se produce o uscăciune a mucoasei nazale care devine cronică. Există o rezolvare din mediul florei - plante adunate ca esenţe în Rhinovit Spray, care asigură spălarea şi  umidificarea mucoasei nasului. Cei cu gripe şi guturai îl utilizează cu efecte benefice.

 

Menajarea acuităţii vizuale.

 

Prin înaintarea în vârstă ochii îşi pierd din acuitatea vizuală, adesea nici ochelarii nu ajută la o vedere clară şi mai există riscul degenerescenţei maculare, care deschide poarta orbirii. Pentru protejarea vederii şi menţinerea prospeţimii retinei se poate folosi Optiklar Luteină, extracte de plante  prezentate sub formă de capsule.

×