x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Plantele care ajută venele şi capilarele

Naturisme. Plantele care ajută venele şi capilarele

08 Aug 2016   •   20:00

Un amestec de plante cu vitamina C reuşeşte să tonifice venele, capilarele şi vasele limfatice, se redobândeşte  elasticitatea şi tonusul pereţilor vasculari. Capsulele Venostim conţin castan, afin, lămâi, dar prezenţa diosminei, hesperidinei şi vitaminei C aduce şi un efect benefic antioxidant împotriva radicalilor liberi. Se recomandă în tratamentul insuficienţei venoase cronice la nivelul hemoroizilor, varicelor şi la nivelul piciorelor cu dureri, crampe, edeme.

Cum se luptă cu neplăcerile digestive

Capsulele CarboDigest sunt recomandabile în cazuri de balonare, indigestie, tranzit intestinal lent, colon iritabil. Cărbunele vegetal absoarbe gazele intestinale diminuând balonarea , iar uleiurile volatile din muşeţel, mentă şi fenicul acţionează în indigestiile cu crampe şi flatulenţă.

Protecţia ficatului cu produs natural sută la sută

Se ştie că alcoolul şi excesul de medicamente din sinteza chimică obosesc ficatul. Produsul Hepamix este lipsit de orice ingredient chimic şi se recomandă în frecventele afecţiuni de ficat gras, el funcţionând şi ca protector hepatic. In compoziţia capsulelor Hepamix se găsesc silimarina, armurariul, merişorul, urzica şi L-arginina.

Stimularea atenţiei şi memoriei

În cazurile de oboseală intelectuală, în perioada examenelor este indicat să se apeleze  la capsulele  Lecitină & Magneziu. Acest produs natural în totalitate ajută activitatea cerebrală, sporeşte memoria, atenţia, capacitatea de concentrare.

 

×