x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Poftiţi la produse eco!

Poftiţi la produse eco!

de Florina Zainescu    |    24 Mai 2008   •   00:00
Poftiţi la produse eco!

OFERTĂ ● Viaţă sănătoasă la Festivalul tarafuri şi fanfare
Miere, sucuri, ceaiuri, paste făinoase, cereale, fructe uscate şi multe alte bunătăţi fără chimicale vă aşteaptă să le cump&



OFERTĂ ● Viaţă sănătoasă la Festivalul tarafuri şi fanfare
Miere, sucuri, ceaiuri, paste făinoase, cereale, fructe uscate şi multe alte bunătăţi fără chimicale vă aşteaptă să le cumpăraţi la micul tîrg de produse bio organizat de Jurnalul Naţional la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", cu ocazia Festivalului tarafuri şi fanfare.

Cei care vin astăzi şi mîine la Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", la Festivalul tarafuri şi fanfare, pentru a se bucura de frumuseţea muzicii autentice şi a sărbători împreună cu noi 15 ani de Jurnalul au ocazia să ia şi o porţie sănătoasă de alimente ecologice.

Din oferta micului tîrg cu vînzare de produse bio nu lipsesc mierea de albine şi fagurii, tartinele din cereale expandate şi pastele făinoase – tagliatelle, melci, spirale – făcute din făină integrală de grîu comun şi de grîu spelta. Cei care iubesc fructele pot să se "delecteze" cu inele de mere şi caise uscate, caju, alune, stafide, migdale şi nuci ecologice, fără pesticide sau alte chimicale de sinteză. De asemenea, în ofertă se regăsesc şi sucuri bio de fructe, legume şi amestecuri de fructe şi legume.

CEAIURI.
Şi pentru că ceaiul este poate cea mai consumată băutură din lume, după apă, nu lipsesc ceaiurile de plante medicinale ecologice, concentrate – de la cele dintr-o singură plantă la amestecuri adjuvante în diabet, afecţiuni hepato-biliare, renale, gastrointestinale, în obezitate sau în reglarea colesterolului. De asemenea, cei care cred în leacurile naturale pot să cumpere pernuţe terapeutice, umplute cu amestecuri de plante medicinale ecologice şi uleiuri volatile obţinute din acestea, adjuvante în foarte multe afecţiuni, de la stres, insomnie, alergii şi stări gripale la reumatism, tabagism, alcoolism şi fatigabilitate sexuală.

×
Subiecte în articol: bio