Morcovi, mazăre, fasole verde şi alte legume ecologice se regăsesc în acest ghiveci franţuzesc, produs de Bonneterre.
Morcovi, mazăre, fasole verde şi alte legume ecologice se regăsesc în acest ghiveci franţuzesc, produs de Bonneterre.
De ce să alegem un produs ecologic în detrimentul unuia convenţional? Pentru că avem garanţia că astfel nu înghiţim E-uri, substanţe chimice de sinteză şi alte otrăvuri conţinute în alimentele convenţionale. Părerea că alimentele aşa-zis “naturale” provenite de la ţărani ar fi lipsite de substanţe chimice este un simplu mit, deoarece îngrăşămintele chimice, erbicidele şi pesticidele se folosesc deja şi în cel mai izolat sat.
Bonneterre este o societate ce poartă numele fondatorului său. De mai bine de 40 de ani această firmă procesează cele mai bune roade ale pământului, iar din ’80 a trecut la producţia bio.