Destinat persoanelor care suferă de intoleranţă la gluten, Musli 100% bio produs de englezii de la Alara conţine peste 50% fructe – mere, stafide –, alune şi seminţe de floarea-soarelui, plus fulgi de porumb, orez crocant şi mei expandat. Toate ingredientele provin din agricultura fără chimicale sau OMG-uri. Produsului nu i s-a adăugat zahăr, sare şi nici coloranţi şi conservanţi.
Destinat persoanelor care suferă de intoleranţă la gluten, Musli 100% bio produs de englezii de la Alara conţine peste 50% fructe – mere, stafide –, alune şi seminţe de floarea-soarelui, plus fulgi de porumb, orez crocant şi mei expandat. Toate ingredientele provin din agricultura fără chimicale sau OMG-uri. Produsului nu i s-a adăugat zahăr, sare şi nici coloranţi şi conservanţi.
NUTRIENŢI. Potrivit etichetei nutriţionale, 100 grame de produs conţin 393 de kilocalorii, 9,3 grame de proteine, 68,9 grame de carbohidraţi, 11,2 grame de grăsimi, 4,1 grame de fibre dietetice, un miligram de vitamina C, 0,3 miligrame de vitamina B6, 6 miligrame de vitamina E, 48,9 miligrame de calciu, 2,8 miligrame de fier, 92,6 miligrame de magneziu şi 1,4 miligrame de zinc.
Citește pe Antena3.ro