Acest oţet ecologic este preparat din mere, cu un pic de cimbru şi de lămâie. Poate fi folosit la salate, dar şi în tratarea diverselor afecţiuni.
Acest oţet ecologic este preparat din mere, cu un pic de cimbru şi de lămâie. Poate fi folosit la salate, dar şi în tratarea diverselor afecţiuni.
Beneficii. Cura cu oţet de mere este recomandată în special celor care au lipsă de potasiu în organism. Mărul este bogat în potasiu, iar oţetul reţine potasiul din fruct, cât şi celelalte minerale din măr: fosfor, sodiu, magneziu, calciu, sulf, fier şi siliciu. Astfel că, amestecat cu miere, oţetul de mere stimulează pofta de mâncare, ajută la scăderea colesterolului, combate hipertensiunea arterială, nevrozele, insomniile, migrenele şi ameţelile. De ce să consumăm un produs bio? Pentru că este mai "curat‘‘ deoarece nu conţine E-uri, substanţe chimice de sinteză şi alte "otrăvuri". Producătorii bio au ca scop ca, prin practici agricole şi de procesare specifice, să producă cantităţi optime de alimente de calitate superioară, cu o valoare nutritivă deosebită, fără pesticide sau conservanţi dăunători.
Beneficii. Cura cu oţet de mere este recomandată în special celor care au lipsă de potasiu în organism. Mărul este bogat în potasiu, iar oţetul reţine potasiul din fruct, cât şi celelalte minerale din măr: fosfor, sodiu, magneziu, calciu, sulf, fier şi siliciu. Astfel că, amestecat cu miere, oţetul de mere stimulează pofta de mâncare, ajută la scăderea colesterolului, combate hipertensiunea arterială, nevrozele, insomniile, migrenele şi ameţelile. De ce să consumăm un produs bio? Pentru că este mai "curat‘‘ deoarece nu conţine E-uri, substanţe chimice de sinteză şi alte "otrăvuri". Producătorii bio au ca scop ca, prin practici agricole şi de procesare specifice, să producă cantităţi optime de alimente de calitate superioară, cu o valoare nutritivă deosebită, fără pesticide sau conservanţi dăunători.
Citește pe Antena3.ro