x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Scapă natural de problemele cu colesterolul

Scapă natural de problemele cu colesterolul

24 Noi 2016   •   20:43
  Scapă natural de problemele cu colesterolul

Nivelul ridicat de colesterol este adesea cauzat de stilul de viață nesănătos, cum sunt dietele bogate în grăsimi saturate și lipsa activităților fizice. Pentru că el poate duce la probleme grave de sănătate și chiar fatale, poți să-l stabilizezi cu remedii din natură, scrie clickpentrufemei.ro.

Colesterolul este o substanță grasă prezentă în sânge, care este necesară pentru funcțonarea optimă a organismului.  Alți factori precum obezitatea, fumatul, consumul excesiv de alcool, îmbătrânirea și anumite boli, ca diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, afecțiuni ale rinichilor sau de ficat cresc, de asemenea, riscul de nivelul colesterolului să crească.
Semințe de coriandru

Cercetări recente au arătat că semințele de coriandru scad nivelul de colesterol total, colesterol „rău“ și trigliceridele. Acestea au efecte hipoglicemice și pot fi utile în ținerea sub control a diabetului zaharat.

Cum prepari remediul

Adaugă două lingurițe de pudră din semințe de coriandru la o cană de apă. Fierbe amestecul și apoi strecoară. Bea câte o cană de două ori pe zi. Poți să adaugi lapte sau zahăr. Dacă nu ai pudră din semințe de coriandru, poți să folosești semințe de coriandru, pe care le macini.
Ceapă roșie

Oamenii de știință din Hong Kong, după mai multe studii, au ajuns la concluzia că ceapa roșie ajută la reducerea colesterolului „rău“ (LDL) și că mărește nivelul colesterolului „bun“ (HDL).

Cum prepari remediul

Într-un vas amestecă o linguriță de suc de ceapă roșie cu una de miere. Bea combinația o dată pe zi.

×
Subiecte în articol: colesterol probleme cu colesterolul