S-a demonstrat ca taratele de grau contin substante care ataca alimentele ajunse in stomac, facand astfel digestia rapida si usoara.
Acestea se vor lua in cantitate cat mai mare, dar numai macinate foarte fin cu rasnita de cafea. Este indicat sa nu se puna in alimente care au temperaturi mai mari ca temperatura corpului. Se vor putea lua insa cu apa, lapte, ceai sau ca atare. Se pot lua inainte de masa sau dupa, indiferent in ce perioada a zilei. Cel mai bine insa este sa se ia de mai multe ori pe zi, in 5-6 prize.
Este necesar sa se consume in cantitate cat mai mare, pentru ca altfel glandele nu vor avea cu ce sa regleze organismul din cauza lipsei de "materie primai. Se iau in special la curele de slabire. Daca se consuma suficiente tarate de grau, bine macinate, organismului nu-i mai lipseste decat calciul care se poate lua din iaurt si cateva legume si fructe crude. Totul depinde deci de cantitatea de tarate care se consuma zilnic.
Cu ajutorul taratelor se poate face si o eficienta cura de slabire - cu cat cantitatea consumata este mai mare, cu atat scaderea in greutate va fi mai rapida, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt (doua saptamani).
Vezi și
RUGĂCIUNE pentru DEOCHI
5 DESCÂNTECE și LEACURI FERMECATE pentru vindecare de deochi
Tot ce trebuie să știi despre DEOCHI! Cum se ia? Cum se vindecă? DESCÂNTECE!
Retine: 2 linguri de tarate pe zi ingrasa, dar mai multe ajuta la slabit.
Continutul taratelor de grau Vitamine: beta-carotene, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E (alfa-tocoferol, beta- tocoferol). Aminoacizi: alanina, arginina, acid aspartic, cistina, acid glutamic, glicina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, prolina, serina, treonina, triptofan, tirosina, valina. Aminoacizi grasi esentiali: acid palmitic, acid stearic, acid palmitoleic, acid oleic, acid linoleic, acid linolic. Carbohidrati: fructoza, sucroza, amidon, celuloza, acid poliuronic, acid fitic. Purine: adenina, guanina. Fosfolipide: fosfatidilcolina, fosfatildiletanolamina. Steroli: beta-setesterol. Minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, fosfor, cobalt, cupru, zinc, nichel, crom, molibden, fosfor, clor, fluor, iod, bor, seleniu, silicon. Proprietati medicinale: antimicrobian, antiinflamator, regleaza digestia, emolient in special pentru stomac si intestine, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant, tonic general. Indicata pentru urmatoarele afectiuni: ' demineralizare ' afectiuni endocrine (regleaza glandele datorita continutului mare de minerale, aminoacizi si vitamine) ' anemie ' cancer ' diabet zaharat ' obezitate ' afectiuni neuro-musculare ' afectiuni neurologice si ale sistemului neuro-vegetativ ' afectiuni cardiace ' ateroscleroza (se ia si usturoi zilnic) ' afectiuni digestive, ale ficatului, colita, constipatie cronica, dispepsie, dureri epigastrice ' hemoroizi ' meteorism ' adenom de prostata ' fibrom uterin ' impotenta sexuala, prostatita, sterilitate ' afectiuni renale, cistita, retentie urinara ' laringita ' rahitism ' depresie nervoasa, nevroze, psihastenie ' sarcina ' reumatism ' afectiuni degenerative ' convalescenta.
Citește articolul integral ca să afli CUM SE ADMINISTREAZĂ TĂRÂȚELE DE GRÂU, ÎN FUNCȚIE DE AFECȚIUNEA PE CARE O TRATEZI
Vezi și
Ce mâncau „Ceaușeștii”? Preferinţe de tinereţe, regim de bătrâneţe
Busuiocul - leacul magic! Află ce boli vindecă
Vrei să slăbești, dar îți este mereu foame? Iată 5 TRUCURI CARE TAIE POFTA DE MÂNCARE!
„Planta magilor” vindecă dependența de alcool, tutun sau droguri!
Prunele - fructele-medicament ale sezonului. Află în ce afecțiuni sunt benefice și 6 rețete terapeutice