x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. LUPTĂ CU CANCERUL, previne infarctul şi arteroscleroza. Află ingredientele secrete

Tratamente naturiste. LUPTĂ CU CANCERUL, previne infarctul şi arteroscleroza. Află ingredientele secrete

13 Feb 2017   •   07:26
Tratamente naturiste. LUPTĂ CU CANCERUL, previne infarctul şi arteroscleroza. Află ingredientele secrete

Descoperit de dr. Johanna Budwig, biochimist, expert în grăsimi şi uleiuri, acest amestec, realizat din trei ingrediente naturale are puteri terapeutice deosebite, fiind folosit de medicul german în tratamente naturiste cu rezultate foarte bune în tratarea cancerului, a diabetului sau a bolilor de ficat.

În urma cercetărilor, dr. Budwig a descoperit că sângele pacienţilor grav bolnavi de cancer au un deficit de anumite ingrediente esenţiale, substanţe numite fosfatide şi lipoproteine, în timp ce sângele unei persoane sănătoase conţine întotdeauna cantităţi suficiente din aceste ingrediente. Însă, atunci când se folosesc aceste ingrediente naturale, pe o durată de aproximativ trei luni, tumorile se retrag treptat, slăbiciunea şi anemia dispar şi energia de viaţă revine. Simptomele cancerului, disfuncţiile hepatice şi diabetul se ameliorează, susţine cu tărie autoarea cercetărilor.

Pe baza acestor concluzii ale studiilor de laborator, medicul german a descoperit o cale complet naturală pentru ca oamenii să înlocuiască acele ingrediente esenţiale organismelor lor atât de necesare în dieta lor de zi cu zi. Prin simpla consumare a unei combinaţii de doar trei alimente naturale, cancerul nu este doar prevenit, ci în multe cazuri este chiar vindecat. Mărturii poate fi găsite pentru aproape orice tip de cancer şi tumori, chiar şi pentru cele în stadiu avansat şi terminal. Mii de persoane au fost ajutate de descoperirea acestui amestec miraculos.

Te-ar mai putea interesa si:
Tratamente naturiste. Rubarba-planta care protejează împotriva cancerului

De mai bine de 10 ani, formula Dr. Budwig a fost folosită terapeutic în Europa pentru a preveni: cancerul, arteroscleroza, accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardiac, ulcerul gastric, problemele de prostată, artrita, eczemele şi chiar deficienţe ale sistemului imunitar.

(...)

Cum se prepară amestecul:......................

Citește mai departe pe Antena Satelor toate detaliile despre acest miraculos amestec folosit pentru tratamente naturiste.

×