x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Pâinea albinelor - o binecuvântare pentru ficat. Acestea sunt câteva dintre beneficiile sale

Tratamente naturiste. Pâinea albinelor - o binecuvântare pentru ficat. Acestea sunt câteva dintre beneficiile sale

10 Feb 2017   •   12:44
Tratamente naturiste. Pâinea albinelor - o binecuvântare pentru ficat. Acestea sunt câteva dintre beneficiile sale

Produsele apicole naturale sunt recunoscute pentru beneficiile lor, care contribuie la menţinerea unei stări de sănătate optime.

Există însă un produs valoros al stupului, mai puţin cunoscut, cu proprietăţi terapeutice extraordinare, de care pot beneficia toţi membrii familiei, atât persoanele sănătoase, cât şi cele cu diverse afecţiuni.

Este vorba despre păstură, denumită popular pâinea albinelor, un produs natural pur, care are în compoziţie patru ingrediente apicole de top: păstură, miere, polen şi propolis, ce împreună fac adevărate minuni pentru sănătate. Spre deosebire de polen, păstura are o compoziţie mult mai complexă, prin urmare şi o acţiune terapeutică mult mai puternică (efectul antibiotic al păsturii este de trei ori mai mare decât cel al polenului). Datorită antibioticelor conţinute şi a acidului lactic, păstura poate fi păstrată în condiţii corespunzătoare un timp îndelungat, chiar până la 17 ani.

Cunoscută drept o sursă importantă de seleniu, păstura contribuie la detoxifierea organismului, având o acţiune antioxidantă remarcabilă, care stimulează imunitatea.

În plus, cercetătorii au descoperit că păstura pură le este de mare ajutor fumătorilor şi consumatorilor de alcool. O cură cu păstură completează deficitul de seleniu, afectat serios de consumul de alcool şi de fumat.

Cum funcționează terapia cu păstură?

..................

Citește mai departe AICI

×