x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare TRATAMENTE NATURISTE. Sănătatea picioarelor cu ajutorul produselor casnice de zi cu zi

TRATAMENTE NATURISTE. Sănătatea picioarelor cu ajutorul produselor casnice de zi cu zi

15 Mar 2016   •   08:25
TRATAMENTE NATURISTE. Sănătatea picioarelor cu ajutorul produselor casnice de zi cu zi

Adaugă în lista ta de tratamente naturiste aceste neobișnuite metode care vindecă diferitele afecțiuni ale piciorului... și nu o să-ți pară rău! Alege să te vindeci... ca pe vremea bunicii, de ciupercile piciorului ori de bătături, de exemplu.

Nu trebuie să alergi la farmacie, nici să faci coadă la dispensar. E de ajuns să deschizi ușa de la cămară sau de la frigider, ori să te uiți în dulăpiorul din baie și să alegi produsul care te va ajuta să elimini neplăcerile pe care le ai.

1. Te poti vindeca de infectiile fungice ale picioarelor facand zilnic bai locale in apa de gura timp de 30 de minute. Apa de gura contine ingredienti importanti in acest sens, asa cum sunt alcoolul, otetul si sucul de lamaie (urmareste clipul)

2. Poti vindeca infectiile fungice ale mainilor si picioarelor in doar doua saptamani inmuindu-le zilnic in apa de gura.

3. Pentru a te vindeca de ciuperca piciorului poti folosi...................

Află mai multe detalii pe ANTENA SATELOR despre cum poți vindeca bolile piciorului folosind produse pe care le ai în casă în mod obișnuit, ca TRATAMENTE NATURISTE

×