x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Uimitor! Prepară această pastă de dinţi din coji de ouă şi vei scăpa de cariile dentare!

Uimitor! Prepară această pastă de dinţi din coji de ouă şi vei scăpa de cariile dentare!

31 Oct 2016   •   14:22
Uimitor! Prepară această pastă de dinţi din coji de ouă şi vei scăpa de cariile dentare!

Toţi ajungem la un moment dat să simţim durerile chinuitoare provocate de cariile dentare. Aceste găuri negre care ne distrug dinţii reprezintă cea mai frecventă afecţiune a sistemului dento-maxilar, prezentă la aproximativ 98% din polulaţia României.

Pe lânga durere, cariile pot determina sensibilitate la rece sau cald sau respiraţie urât mirositoare. Însă cea mai mare problemă legată de carii este aceea că, netratate, acestea duc la distrugerea iremediabilă a dintelui afectat.

Cariile apar ca urmare a pierderii treptate a ţesutului dur dentar, lucru care se întâmplă, în general, din cauza nerespectării igienei orale, a fumatului, a stresului sau a consumului crescut de alimente bogate în zahăr.

Calciul este foarte important în menţinerea sănătăţii dinţilor. Printre produsele naturale de top în ceea ce priveşte aportul de calciu se numără cojile de ouă. Deşi de cele mai multe ori sunt aruncate fără a le găsi o întrebuinţare, învelişul ouălelor ascunde o bogăţie de minerale, predominant fiind calciul, care se găseşte într-un procent de 90%.

Conţinutul bogat în calciu transformă cojile de ouă în ingredientul principal al unui remediu uimitor, care vă scapă în mod garantat de cariile dentare.

Nu veţi găsi pe piaţă un produs care să conţină atâta calciu în stare naturală şi substanţe minerale menite să vă protejeze dantura, precum această pastă de dinţi din coji de ouă.

Ingrediente:.....................

Citește mai departe

×