x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Uleiul făcut acasă pentru un somn profund și odihnitor. Leacul Lidiei Fecioru: "Trebuie să culegem doar florile, nu folosim toată planta"

Uleiul făcut acasă pentru un somn profund și odihnitor. Leacul Lidiei Fecioru: "Trebuie să culegem doar florile, nu folosim toată planta"

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   08:20
Uleiul făcut acasă pentru un somn profund și odihnitor. Leacul Lidiei Fecioru: "Trebuie să culegem doar florile, nu folosim toată planta"
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

"Se pot pune câteva picături într-o linguriță, în apă sau într-un cub de zahăr."

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre un ulei realizat dintr-o plantă medicinală, cunoscută pentru efectul fantastic pe care îl are asupra organismului.

"Uleiul de sunătoare se face foarte simplu. Trebuie să culegem doar florile, nu folosim toată planta. Umplem un borcan de un litru cu flori, le apăsăm puțin și turnăm peste ulei de măsline sau ulei simplu.

Așezăm borcanul la soare, la geam, timp de două săptămâni. Din când în când, îl mai agităm. După două săptămâni, îl strecurăm și îl turnăm într-un borcan curat, de culoare închisă, apoi punem în el două sau trei picături de vitamina E, pentru că îl va ajuta să reziste mai mult.

Îl putem folosi în multe situații, precum: nevralgii, papiloame, gripe sau hepatite B. Câteva picături consumate înainte de somn ajută în caz de insomnii, depresie sau stare de agitație. 

Se pot pune câteva picături într-o linguriță, în apă sau într-un cub de zahăr.

Cura de tratament se poate face timp de trei luni", a explicat Lidia Fecioru, în emisiunea Adevăruri ascunse

×