x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet CUM „TRĂIEȘTE” OMUL propria MOARTE. Fenomenul misterios care are loc chiar înainte de a muri

CUM „TRĂIEȘTE” OMUL propria MOARTE. Fenomenul misterios care are loc chiar înainte de a muri

29 Oct 2015   •   09:48
CUM „TRĂIEȘTE” OMUL propria MOARTE. Fenomenul misterios care are loc chiar înainte de a muri

Oamenii de stiinta au explorat multe dintre lucrurile care se intampla cu corpul si mintea muribunzilor si, desi moartea ramane un mister, aceasta experienta poate fi inteleasa prin diferite reactii chimice ce se produc in creier.

Un nou videoclip de la American Chemical Society exploreaza exact ceea ce s-ar intampla in interiorul corpului cuiva daca ar fi urmarit de un criminal intr-un film de groaza, relateaza The Independent.

Creatorii filmuletului subliniaza ca experienta celor care urmaresc un film de groaza este similara cu cea de a fi efectiv acolo, cu diferenta ca, in realitate, trairile ar fi probabil mai intense. Adrenalina si frica se activeaza in acelasi fel in ambele cazuri.

Te-ar mai putea interesa si:


Tristețe, deprimare sau DEPRESIE? Granița poate fi insesizabilă
 

Chiar si dupa moartea clinica, o vreme creierul mai ramane activ. Potrivit unor studii recente, creierul pare sa fie cuprins de un val de activitate finala - fenomen asociat in mod normal cu starea de constienta.  
..............................

Citește continuarea AICI

×