x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    11 Dec 2007   •   00:00
COMBINAŢIE UTILÃ.... Amestecul de apă şi ulei poate oferi un potenţial semnificativ de a incapsula magneziul şi de a reduce problemele ce ţin de fortificarea acestui mineral, rezultă dintr-un studiu efectuat de o echipă de cercetători din Franţa. Datorită modificărilor apărute in ceea ce priveşte nutriţia, consumul de
magneziu este cu mult sub limita normală. De exemplu, in Franţa, 20% din populaţie prezintă o deficienţă in consumul de magneziu. Aceasta produce hipertensiune (creşterea presiunii săngelui), boli cardiovasculare, slăbirea muşchilor şi enterocolită.


SERVICIU. O companie din Marea Britanie a lansat un serviciu care va ajuta firmele să facă faţă intrebărilor şi reclamaţiilor clienţilor atunci cănd produsele alimentare sunt retrase de pe piaţă. Prin serviciul denumit Total Recall, operatorii telefonici răspund la aproximativ patru sute de apeluri telefonice zilnic la care oferă informaţii legate de tot ce ţine de procesul de introducere a unui produs pe piaţa alimentară. (Nicoleta Catană)

×
Subiecte în articol: bun de consum