x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Soluția pentru liniștirea minții. Lidia Fecioru: "Stăm mult la calculator dar există un ceai foarte bun"

Soluția pentru liniștirea minții. Lidia Fecioru: "Stăm mult la calculator dar există un ceai foarte bun"

de Redacția Jurnalul    |    22 Mai 2023   •   19:00
Soluția pentru liniștirea minții. Lidia Fecioru: "Stăm mult la calculator dar există un ceai foarte bun"

Ne petrecem multe ore pe zi în fața ecranelor calculatoarelor, astfel încât avem nevoie de soluții pentru a ne relaxa mintea și corpul.

Un ceai aromat ne poate ajuta deoarece are efecte relaxante și este ușor de preparat. 

"Pentru că suntem sunt într-o perioadă când se stă foarte mult la calculator, se lucrează intens, există un ceai foarte bun care ne-ar ajuta să ne odihnim și care e foarte liniștitor pentru sistemul nostru nervos. 

Se pune câte o lingură de plante, una de sunătoare, una de melisă (roiniţă) și una de valeriană. Putem pune câte 10 linguri din fiecare şi amestecăm într-un săculeţ sau într-un borcan.

Punem câte o lingură de plante la un pahar de apă fierbinte. 

Îl acoperim 10 minute, după care îl strecurăm și bem jumătate de pahar, să spunem pe la ora 19:00 și înainte de a mânca ceva, apoi, cealaltă jumătate când ne ducem la somn și ne ajută foarte mult. 

Se face această cură timp de două săptămâni, după care o lună de zile se face pauză și după aceea se bea din nou două săptămâni.

În plus, are un gust foarte bun, este parfumat și sănătos", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3CNN.

×