x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Plan de dietă fără înfometare. Contează ce mâncați, nu cât mâncați

Plan de dietă fără înfometare. Contează ce mâncați, nu cât mâncați

25 Ian 2016   •   22:02
Plan de dietă fără înfometare. Contează ce mâncați, nu cât mâncați

Ați crede dacă vi s-ar zice că puteți urma o dietă cu rezultate vizibile și în același timp să mâncați cat vreți? Pare imposibil, totuși este adevărat! Rezultatele dietei lui Kim Protasov vor suprinde pe oricine în numai cinci săptămâni. În această perioadă veți putea slăbi până la 10 kilograme, mâncând în orice moment al zilei, fără să limitați cantitățile.

Nu sună deloc strict, nu-i așa? Secretul constă în alimentele pe care le consumați și pe care nu le consumați… Dieta presupune să renunțați la alimentele bogate în zahăr și grăsimi și să le înlocuiți cu legume. Vegetalele pot fi mâncate non-stop, indiferent de oră, fără a vă îngrășa. Pentru varietate și pentru a vă asigura aportul de nutrienți, se permite consumul de lactate slabe, ouă și ocazional, mere.


Meniu detaliat

Săptămânile 1-2: puteți mâncă orice fel de legumă, în orice cantitate vă doriți, un ou și o cantitate mică de lactate (0,1-5% grăsime) și trei mere. Aveți voie să beți ceai sau cafea, dar fără zahăr și este obligatoriu să consumați cel puțin 2 litri de apă în fiecare zi.

Săptămânile 3-5: pe lângă alimentele consumate în săptămânile anterioare, puteți adăuga în meniul zilnic 300 de grame de carne roșie macră, fără grăsime. Dacă nu vă place carnea roșie, o puteți înlocui cu pește sau pui. Nu uitați de cei doi litri de apă!


Primele două săptămâni sunt esențiale

În primele două săptămâni vi se va părea dificil să rezistați tentației de a cumpăra și consuma alimente interzice pentru că în această perioadă nu veți slăbi foarte mult și vi se va părea că eforturile sunt inutile. Totuși, din săptămâna a treia rezultatele sunt vizibile, veți avea mai multă energie, vă veți simți bine fizic și psihic și veți scăpa de multe kilograme. În ultima săptămâna a dietei, nivelul energiei va scădea, semn ca puteți renunța la controlul strict al alimentației.


După dietă
După ce v-ați abținut de la mâncare cu conținut ridicat grăsimi pentru o perioadă atât de lungă, nu trebuie să reveniți la aceste alimente peste noapte. Este una din cele mai comunce greșeli, care din păcate are consecințe pe termen lung. În timpul dietei, sistemul digestiv se adaptează la vegetale și „uită” să digere grăsimea. Dieteticienii sunt de părere că trebuie să creșteți gradual cantitatea de grăsimi ingerată, adăugând doar câteva grame în plus pe zi.

Nu uitați, dacă reveniți la alimente nesănătoase, încet, dar sigur, veți ajunge la greutate de la care ați plecat. Chiar dacă dieta s-a încheiat, limitați consumul de zahăr și grăsimi, recomandă medguru.ie.
 

×
Subiecte în articol: dieta slăbire abdomen plat