x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 mai - 2 iunie 2024. Majoritatea semnelor vor trebui să facă unele alegeri

Horoscop săptămânal, 27 mai - 2 iunie 2024. Majoritatea semnelor vor trebui să facă unele alegeri

de Moira Dună    |    23 Mai 2024   •   09:00
Horoscop săptămânal, 27 mai - 2 iunie 2024. Majoritatea semnelor vor trebui să facă unele alegeri
Sursa foto: Hepta

Luna se află în Capricorn și face careu cu Nodul Nord șii Nodul Sud. Mercur din Taur face sextil cu Saturn din Pești.

Berbec

Inima ta deschide calea

Ai o alegere de făcut. Poți să-ți urmezi inima și să fii sincer cu tine însuți sau poți să te conformezi la ceea ce vor alții. Deși alegerea ar putea părea evidentă, ar putea fi mult mai ușor de spus decât de făcut. S-ar putea să trebuiască să te oprești pentru a te gândi la ceea ce îți dorești cu adevărat.

Planurile tale pentru viitor ar putea să pară un labirint. Ar putea exista multe rute pentru a ajunge la obiectivul tău. Ești ghidat de o forță superioară.

Taur

Mesaje importante

Există o alegere în fața ta, care este să faci lucrurile în modul vechi sau să găsești lecția pe care Universul încearcă să ți-o dea. Stai liniștit pentru un timp,  poate stai afară pe un scaun confortabil. Mesajul va veni tare și clar.

Un prieten ar putea veni la tine pentru ajutor. Are o idee, dar are nevoie de un plan. Are o noțiune despre unde vrea să meargă, dar trebuie să-l descopere. Acesta este un moment bun pentru a asculta și a sfătui. Cineva îți cere ajutor.

Gemeni

Răspuns

Uneori îți place să răsfoiești diferite opțiuni, iar acum este bine să mergi pe calea mai puțin parcursă. Dacă ai tendința de a sta acasă, este bine să ieși. Dacă ai tendința de a dormi, este bine să te trezești devreme. 

Ai toate răspunsurile astăzi. Ești capabil să te gândești la problemă și să vii cu o soluție bună. Chiar și cu toți ochii pe tine, știi ce să spui. Aceasta este o perioadă grozavă pentru a conduce o echipă sau un interviu pentru un nou loc de muncă.

Rac

Obstacol

Ai de ales între a face ceva pentru tine și a face ceva pentru familia ta. Acum setarea ta implicită este pentru familie, dar aceasta nu este întotdeauna alegerea pe care ar trebui să o faci. Amintește-ți ce se spune în avion: pune-ți mai întâi masca de oxigen și apoi ajută-i pe alții.

Aventura este grozavă dar uneori se poate simți puțin haotică. De aceea, un plan este util. S-ar putea să faci aranjamente de călătorie, să rezervi locuri într-un avion sau cazare. 

Leu

Chestiuni complexe 

S-ar putea să ai de luat o decizie în legătură cu un acord între tine și cineva apropiat. Poate că nu mai simți la fel și vrei să renegociezi. Sau este posibil ca acest contract (chiar și unul nerostit) să fi fost rupt, și acum singura cale de urmat este să închei un nou acord.

Poți gestiona strategii complicate, mai ales atunci când acestea ar putea duce la un rezultat profitabil. Analizează economiile pentru pensii sau investițiile pentru a determina dacă ar trebui să faci unele modificări, inclusiv diversificarea. 

Fecioară

Ești la mare căutare

Ai o decizie financiară importantă de luat. În acest moment, este bine să mergi pe calea mai grea și mai responsabilă. Acest lucru ar putea însemna să aștepți până să cumperi un articol scump astfel încât să poți economisi mai mulți bani.

Tu și partenerul tău s-ar putea să planificați împreună următoarele câteva luni sau ani. S-ar putea să vă uitați la finanțe sau să cumpărați o casă împreună. S-ar putea să plănuiți o nuntă, păstrând discuția romantică pentru o altă zi.

Balanță

Plan

S-ar putea să fie nevoie să iei o decizie cu privire la o relație. Ai putea arunca o monedă, dar totuși să te simți nehotărât. Întreabă-te ce ai sfătui un prieten să facă. Poți găsi răspunsul corect privind obiectivul situației.

Ești o mare putere când vine vorba de a-ți finaliza lista de lucruri de făcut. Ești gata să implementezi sisteme sau să creezi planuri care te ajută să fii mai productiv și mai eficient. 

Scorpion

Există un motiv să zâmbești

S-ar putea să realizezi că îți petreci o mare parte din timp pe pilot automat. Ar putea fi timpul să preiei controlul, astfel încât să poți zbura într-o altă direcție. Privește la rutinele tale zilnice și vezi ce poți schimba pentru a le face mai interesante și mai eficiente.

Capacitatea ta de concentrare este foarte puternică. Acesta este un moment bun pentru a practica în mod conștient ceva ce vrei să înveți, mai ales dacă are legătură cu ceva creativ. 

Săgetător

Aventură 

Ai o decizie de luat. Un grup de prieteni ar putea dori să te alături, în timp ce tu vrei să mergi într-o altă direcție și să faci ceva doar pentru tine. Acest lucru s-ar putea reduce la ceea ce faci mai rar. Gândește-te să faci ceea ce alții nu se așteaptă.

S-ar putea să faci ordine în casă. Poții găsi soluții acolo unde nu părea să existe până acum. S-ar putea să găsești o modalitate mai bună de a depozita hainele, de a pregăti mesele sau de a curăța casa. Acum simți că poți rezolva orice problemă.

Capricorn

Viitor

Ai putea avea de luat o decizie de carieră care îți afectează viața de acasă. Poate că ai fost chemat înapoi la birou sau ai ocazia să lucrezi într-o altă locație. Este posibil să vrei să-ți schimbi locul de muncă și să te gândești la efectul pe care îl va avea asupra familiei tale.

Ești un maestru planificator, arhitectul viitorului tău. Aceasta este o zi bună pentru a analiza planurile pe termen scurt și obiectivele pe termen lung. Ia în considerare să scrii un plan pe 5 ani și să pui diferitele repere în calendarul tău.

Vărsător

Soluții inovatoare

Ai o alegere de făcut, probabil în jurul educației. Acesta ar putea fi despre unde să mergi la școală sau la cursuri. Acest lucru ar putea fi legat de copiii tăi. Sau s-ar putea să participi la un curs video care necesită o investiție financiară.

Vrei totul pe o foaie de calcul, vrei să te organizezi și să notezi fiecare bănuț pe care îl cheltuiești. Acest lucru poate fi de mare ajutor pentru viitorul tău. Urmărindu-ți banii, poți vedea oportunitățile financiare în momentul în care apar.

Pești

Alegeri bune

S-ar putea să ai de ales în privința banilor tăi. Acest lucru ar putea implica economii pentru pensii sau ceva care va avea consecințe fiscale anul viitor. Este posibil să analizezi diferite tipuri de investiții sau să te uiți la strategii financiare. Acesta este un moment bun pentru a pune în aplicare un plan.

Puteți conduce o ședință de lucru și îți poți impresiona colegii și șeful. Sau s-ar putea să predaț la o clasă, să susții o prelegere sau să ții un discurs. Ești gata să preiei controlul, potrivit astrology.com.

×