x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Te cunosc de undeva" 2: Maria Buză fuge de Demis Roussos, Jorge o vrea pe Barbra Streisand

"Te cunosc de undeva" 2: Maria Buză fuge de Demis Roussos, Jorge o vrea pe Barbra Streisand

de Anca Nicoleanu    |    13 Sep 2012   •   18:41
"Te cunosc de undeva" 2: Maria Buză fuge de Demis Roussos, Jorge o vrea pe Barbra Streisand

"Te cunosc de undeva" revine, din 15 septembrie, la Antena 1. Cum se pregatesc concurentii, juratii si prezentatorii pentru marele show si care le sunt primele impresii, in cele ce urmeaza.

Concurentii. Adrian Enache se va afla pentru prima data, in calitate de concurent, in fata prietenului sau de-o viata, Aurelian Temisan. "Nu pot spune ca nu am emotii, insa sunt emotii constructive. Desi este foarte obiectiv, faptul ca stiu ca el este langa mine imi da foarte multa forta si incredere in mine". Accepta cu zambetul pe buze provocarile la care va fi supus pe parcursul show-ului, insa are ceva retineri cu privire la personajele de culoare, pentru ca "trebuie sa stai foarte multe ore atat la machiaj, cat si dupa, iar eu nu am deloc stare sa stau intr-un loc".

Pentru Lavinia Parva (ex-Spicy) cel mai exigent dintre indrumatorii-jurati este Andrei Aradits, "supranumit de altfel domnul Horodici. Va puteti da seama de ce, pentru ca tine mereu sa fim 1 la 1 cu personajul pe care il interpretam". Din primul sezon i-a placut foarte tare Delia. "Chiar m-a lasat fara cuvinte, cand a interpretat Adele. Si Lady Gaga mi s-a parut senzationala, in interpretarea aceleiasi Delia".

Marian Niculae (Haiducii) crede ca i-ar imita foarte bine in show pe "Aurelian Andreescu, Dan Spataru, Antonio Banderas, Stefan Banica Jr., insa la capitolul ''dive'' mi-ar fi foarte greu sa ma transpun. Cu inima stransa spun ca as putea sa o interpretez pe Corina Chiriac (rade)".

Claudia (ex-Sexxy) se teme de personaje ca "Lady Gaga sau Sean Paul care si-au creat un stil al lor pe care nu cred ca il poti prinde in doar cateva zile" si si-ar dori sa-i aduca pe scena pe Jessie J, Justin Bieber, J. Lo si User.

Lui CRBL i-a placut atat de mult in primul sezon al emisiunii – apropo, el e castigatorul primei editii a show-ului - incat n-a conceput sa stea departe de cel de-al doilea. Ca sa-si faca pe scena rolul ca la carte, se documenteaza si acasa. "Simplifica foarte mult pregatirile si ma ajuta sa intru mai bine in rol. Cand afli ce personaj ai nimerit, deja incepi sa te gandesti la particularitatile lui si cum il poti aduce cat mai bine in scena". Lora zice ca "nu e nimic diferit fata de primul sezon in gandirea personajelor, pur si simplu am simtit ca este o prelungire a primului sezon. Desigur, nu a mai fost aceeasi gasca, insa ne-am distrat". S-ar bucura sa ii pice la "ruleta buclucasa", spre imitare: Alicia Keys, Mariah Carey, Shakira sau Lenny Kravitz.

Lui Jorge i-ar placea sa fie Barbra Streisand sau Christina Aguilera. "Stiu ca toata lumea a apreciat momentele mele de travesti, daca le pot numi asa, insa mie imi plac toate rolurile pe care le-am avut pana acum".

Cu aceasta emisiune, spune Maria Buza, iti indeplinesti un vis. "E incredibil, chiar si pentru cateva minute sa simti ce simt marii artisti ai muzicii internationale". Daca sezonul trecut, la ruleta, "vedeam mereu fotografia lui Temisan ruland si imi ziceam mereu in gand <>", si Temisan i-a picat, de data asta ii e teama de... Demis Roussos.

Juratii. Ozana Barabancea nu e doar jurat, ci se ocupa si de pregatirea vocala a concurentilor. Este exigenta cu ei, dar ii si ajuta. De la orele de pregatire nu-i lasa niciodata sa scape fara vocalize. "Vreau sa isi incalzeasca foarte bine muschii si, mai ales, sa nu confunde niciodata cantatul cu fredonatul".

Andrei Aradits a lucrat foarte bine cu toti concurentii, insa "mi-a facut o deosebita placere sa colaborez cu Maria Buza. E absolut adorabila! Si Jorge e un "elev' minunat!"

Si Andreea Balan o adora pe Maria Buza, despre care spune ca, "o data ce intra in pielea unui personaj, cu greu o mai scoteai din rol". In ce priveste colegii de la masa juriului, "imi place ca suntem foarte diferiti: Temisan e mereu glumet, Ozana e foarte serioasa, "Doamna profesoara', cum ii zicem noi, eu sunt papusa Barbie, iar Andrei e omul care stie intotdeauna exact ce are de zis, dar nu-si gaseste niciodata cuvintele".

Aurelian Temisan nu va fi indulgent cu prietenul Adrian Enache. "Ba mai mult, i-am spus ca eu ii voi da prima nota de 4 daca face orice altceva decat ii cere personajul primit la ruleta. Sper sa inteleaga ca anii de experienta pe care ii are il vor ajuta sa intre mai usor in starea si in pielea personajelor pe care le va primi si ca prietenia din afara platoului nu va avea nicio legatura cu prestatia lui artistica sau cu pozitia mea de jurat".

Prezentatorii. Cosmin Selesi marturiseste ca cele mai mari emotii le-a avut inainte de prima editie, "cand chiar nu stiam cum va fi, abia cunoscusem echipa si pe unii concurenti, insa foarte foarte emotionanta a fost si finala, pentru ca simteam ca ne desparteam oarecum".

Iar Alina Puscas e incantata ca mama ei si logodnicul acesteia, interpretul Ghoerghe Turda, i-au promis ca nu vor lipsi nici in acest sezon din fata televizorului. "Am inteles ca el se amuza copios mereu si este fanul numarul 1 al Mariei Buza", spune ea. De-ar fi sa-l imite pe Gheorghe Turda vreunul dintre concurenti, cel mai bine ar face-o, crede ea, Jorge sau CRBL. "Dar daca vorbim despre travestiuri, fara doar si poate Maria Buza ar fi Asul!"

×