x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Americanii fac al doilea film despre Steve Jobs la numai patru ani de când acesta a murit (VIDEO)

Americanii fac al doilea film despre Steve Jobs la numai patru ani de când acesta a murit (VIDEO)

18 Mai 2015   •   20:56
Americanii fac al doilea film despre Steve Jobs la numai patru ani de când acesta a murit (VIDEO)

Nu au trecut decât patru ani de când Steve Jobs a încetat din viață dar cinematorgrafia ameriacnă deja face al doilea film despre viața lui.

Noul film numit ”Steve Jobs”, culmea, va avea premiera pe 9 octombrie 2015. Regia este semnată de Danny Boyle iar rolul lui Jobs este interpretat de Michael Fassbender. Din distribuție mai fac parte Kate Winslet, Seth Rogan ( joacă în rolul lui Steve Wozniak), Jeff Daniels, etc.

Dat fiind faptul că este un film biografic scenariul nu poate oferi prea multe surprize.

Primul film despre viața co-fondatorului Apple, a avut premiera în anul 2013, iar succesul a fost unul modest, fiind cotat pe IMDb cu numai 5,9 stele din 10. În acest film rolul lui Jobs a fost interpretat de Ashton Kutcher care a avut o prestație destul de slăbuță.

Fanii Apple și admiratorii lui Steve Jobs cu siguranță așteaptă cu nerăbdare premiera noului film iar noi sperăm ca de această dată filmul să aibă mai mult succes și să nu pară numai o extrem de scumpă reclamă pentru companie.



×