x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cristian Ţopescu, declaraţie imprevizibilă la „Te pui cu blondele?” despre doi sportivi de renume de la noi

Cristian Ţopescu, declaraţie imprevizibilă la „Te pui cu blondele?” despre doi sportivi de renume de la noi

29 Ian 2014   •   11:48
Cristian Ţopescu, declaraţie imprevizibilă la „Te pui cu blondele?” despre doi sportivi de renume de la noi
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

O nouã ediţie incediarã „Te pui cu blondele?” revine în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Cristian Ţopescu şi Corneliu Vadim Tudor au acceptat provocarea lui Negru de a-şi testa cunoştinţele de culturã generalã cu armata lui de blonde. Curioase din fire, blondele i-au asaltat cu întrebãri şi provocãri pe cei doi invitaţi, iar dezvăluirile de senzaţie nu au întârziat să apară. Având două fotografii, una cu Adrian Mutu şi una cu Gheorghe Hagi, una dintre blonde l-a provocat pe Cristian Ţopescu să răspundă la întrebarea <>.

Fără să stea pe gânduri, renumitul comentator a răspuns <>, lăsând-o pe domnişoară să tragă singură concluzia la cine se referea.

Printre blondele care le-au atras atenţia invitaţilor se numără miercurea aceasta şi o tânără însărcinată în luna a şaptea, căreia campionul divertismentului, Dan Negru, i-a atras atenţia că va avea ce povesti nepoţilor despre această confruntare. Ce alte momente incediare le-a mai pregătit Negru invitaţilor săi, rămâne de văzut în această seară, de la 20.30, la „Te pui cu blondele?”!

×