x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber “În mintea criminalului”, sezonul 3

“În mintea criminalului”, sezonul 3

de Sebastian S. Eduard    |    09 Sep 2014   •   14:47
“În mintea criminalului”, sezonul 3

Cel de-al 3-lea sezon al serialului “În mintea criminalului” debutează joi, 11 septembrie, cu două episoade difuzate la ora 21:00, la Diva Universal. Serialul spune povestea lui Patrick Jane (Simon Baker), consultant independent al Biroului de Investigaţii din California (CBI), care este celebru pentru faptul că rezolvă cazuri dificile folosindu-şi capacitatea de observaţie extrem de dezvoltată. În cadrul Biroului, Patrick Jane este notoriu datorită faptului că ignoră protocolul şi pentru că, pe vremuri, era un medium aproape celebru, prefăcându-se că are abilităţi paranormale. Jane nu vânează doar criminali, ci şi pe propriul lui demon: Red John, un malefic ucigaş în serie care i-a ucis întreaga familie la începutul serialului.

De când ucigaşul în serie i-a ucis familia, consultantul CBI Patrick Jane (care se prefăcea pe vremuri că este medium) este obsedat de descoperirea omului care i-a distrus viaţa. Patrick îşi dă seama că adversarul său e mai aproape decât şi-a imaginat după ce un suspect de crimă este incendiat în celula sa, iar agentului CBI îi sunt înscenate crimele lui Red John. Neconvenţionalul Patrick îşi foloseşte capacitatea de observaţie şi de manipulare unică pentru a învinge sistemul şi a rezolva cele mai dificile cazuri, în timp ce se află la cursele de cai, în arena de arte marţiale sau chiar pe urmele căutătorilor de aur.

În rolul lui Patrick Jane joacă actorul nominalizat la Globul de Aur şi la Premiul Emmy Simon Baker (“Îngerul păzitor”, “Diavolul se îmbracă de la Prada”).


×