x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber O mulțime de costume și personaje ciudate invadează scena ”iUmor”

O mulțime de costume și personaje ciudate invadează scena ”iUmor”

24 Mar 2017   •   18:29
O mulțime de costume și personaje ciudate invadează scena ”iUmor”

O nouă ediție ”iUmor” aduce câteva apariții cel puțin inedite la Antena 1, duminică, 26martie, de la ora 20:30: concurenți surpriză, la care nici juriul, nici publicul emisiunii nu se voraștepta. Scena celei de-a patra ediții a emisiunii ”iUmor” va $ invadată de concurenți deghizați înpersonaje care mai de care mai bizare! Donald Duck vine în platoul emisiunii ”iUmor” cu vocea aferentă de rățoi, dar și cu alte câtevaîn plus.  

Spiderman  nu   va  lipsi nici el, spunând  ”pregătiți-vă,  că  nu  știți   ce   vă  așteaptă!”,înainte de a ieși în lumina re(ectoarelor. De ce va pleca acesta de pe scenă și se va ascundedupă masa juriului, lângă Cheloo, telespectatorii vor a(a duminică, la ”iUmor”, de la ora 20:30.O  banană  va sosi direct din Italia pe scena ”iUmor”  și pe lângă faptul că e un personaj înpremieră la ”iUmor”, îi va face pe jurați să  se  și amuze. Chiar  și pe Mihai, care spune că, îngeneral, pentru el $ecare costum haios ”e pericol de atac cerebral”.

Cât de implicată va $ Deliaîn acest număr și de ce va urca pe scenă, fanii emisiunii vor vedea în această ediție. Nu va lipsiun alt costum de dans hawaian, cu (ori și fusta tradițională, însă cine îl va purta, aceasta este oaltă poveste, păstrată special pentru această ediție ”iUmor”, care se va difuza la Antena 1 de laora 20:30

×