x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ramona Bădescu, în lacrimi, la “Te cunosc de undeva!”

Ramona Bădescu, în lacrimi, la “Te cunosc de undeva!”

29 Sep 2017   •   17:00
Ramona Bădescu, în lacrimi, la “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Ramona Bădescu se transformă în Angela Similea și va interpreta “Iubite”, unul dintre cele mai sensibile cântece din repertoriul îndrăgitei artiste.

Ramona este atât de emoționată de ipostaza în care se află că, la antrenamente, nu-și poate stăpâni lacrimile. “Cine ți-a frânt inima de te apucă plânsul la piesa asta?”, o întreabă Andrei Aradits, la ora de actorie. Ce-i va răspunde Ramona, dar și ce sfaturi îi va da juratul pentru acest rol, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

La fel de emoționată se va arăta la antrenamentele de canto și Ozana Barabancea. “Ce o să facem la piesa asta? Cred că o să leșinăm cu toții...”, spune jurata vocilor.

La rândul său, Ramona Bădescu mărturisește că-i va fi foarte dificilă această transformare. “O admir de când eram mică și, pentru mine, este o probă foarte dificilă să o imit pe Angela Similea”, spune ea.

Cum vor aprecia jurații transformarea ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

×