x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri PRO TV, scos din grila de programe Dolce (Romtelecom)

PRO TV, scos din grila de programe Dolce (Romtelecom)

27 Dec 2012   •   15:21
PRO TV, scos din grila de programe Dolce (Romtelecom)
Sursa foto: protiv.ro

Toate canalele de televiziune ale PRO TV SA (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, sport.ro, MTV) vor fi scoase din grila de programe a firmei de cablu Dolce DTH şi ale celorlalte servicii de retransmisie deţinute de Romtelecom, începând cu 3 ianuarie 2013.

"În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu şi-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în preţul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM", se arată într-un comunicat al postului tv.

Romtelecom a anunţat că negociază de mai multe luni cu ProTV S.A. condiţiile de difuzare ale celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi, dat fiind că nu s-a ajuns la o înţelegere "există o probabilitate ridicată" ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România şi VH1.

Reprezentanţii Romtelecom spun că au negociat cu bună credinţă cu Pro TV S.A şi că, pe parcursul negocierilor societatea a cerut "o creştere semnificativă a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienţii Romtelecom".

Reprezentanţii Romtelecom spun că sunt în continuare dispuşi să ajungă la o înţelegere cu societatea de televiziune "cu privire la un preţ stabil şi rezonabil", exprimându-şi speranţa că şi Pro TV S.A va ţine cont de interesul telespectatorilor români. 

×