x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Aela Cotabiţă despre evoluţia sănătăţii tatălui său: "Reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele sale"

Aela Cotabiţă despre evoluţia sănătăţii tatălui său: "Reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele sale"

04 Iun 2015   •   14:12
Aela Cotabiţă despre evoluţia sănătăţii tatălui său: "Reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele sale"

Aela Cotabiţă a postat pe o reţea de socializare un mesaj optimist despre starea de sănătatea a tatălui ei:

Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic și ambițios este și reușește să uimească atât echipa medicală cât și pe noi cu progresele pe care le face.

Am depășit o etapă în acest drum.

Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri și suntem încrezătoare atât în voința și forța tatei cât și în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca. Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniștea, discreția și gândurile bune acordate în primul rând tatei.

Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoștința pe care o simțim față de toti cei care ne susțin.
Vă mulțumim.

Comunicatul oficial de astăzi al Spitalului Floreasca:

COMUNICAT DE PRESA
referitor la starea de sanatate a pacientului Gabriel Cotabita

Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica. Evaluarea neurologica este in ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 13 puncte .
Este constient, momentele de cooperare alterneaza cu perioade de confuzie, dezorientare temporo-spatiala si agitatie psihomotorie in planul patului. Pacientul respira spontan, necesitand intermitent oxigenoterapie pe masca si are functiile vitale in parametrii normali. Se alimenteaza per os, beneficiaza zilnic de sedinte de psihoterapie si fiziokinetoterapie.

O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate inca fragila a pacientului.

×
Subiecte în articol: gabriel cotabita aela cotabita