x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ce pretenții are Robbie Williams pentru concertul de la București

Ce pretenții are Robbie Williams pentru concertul de la București

15 Iul 2015   •   21:15
Ce pretenții are Robbie Williams pentru concertul de la București

Cel mai aşteptat concert al anului  este la doar două zile distanţă de fani. După ce a făcut spectacol în cele mai mari oraşe ale lumii, Robbie Williams vine să-i distreze şi pe români, relatează Antena 3.

 
Robbie Williams ne va distra înconjurat de 600 de agenţi de securitate, iar 300  de oameni din staff-ul artistului se vor asigura că artistului i se va face pe plac. Alţi 150 de maşinişti vor avea grijă ca melodiile lui să sune impecabil. 
 
Dar cerinţele Lui Robbie nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artişti străini. Echipa Observator a făcut rost, în exclusivitate, de lista de cerinţe a lui Robbie.
 
Artistul britanic a cerut pentru concertul de la Bucuresti sa i se asigure in ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. 
 
Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat: peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. 
 
Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.
 
Cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. 
 
Robbie va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40''.

×