x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Programul şi regulile de acces la concertul lui Robbie Williams

Programul şi regulile de acces la concertul lui Robbie Williams

13 Iul 2015   •   13:17
Programul şi regulile de acces la concertul lui Robbie Williams

Celebrul artist britanic Robbie Williams va susţine, în premieră în România, un concert în Piaţa Constituţiei din Capitală, vineri, în cadrul turneului "Let Me Entertain You Tour".

Potrivit unui comunicat D&D East Entertainment remis AGERPRES, porţile de acces în spaţiul concertistic se vor deschide începând cu ora 16,00.

"Accesul în spaţiul de spectacol va fi permis pe baza biletului valid unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid", informează organizatorii.

Conform sursei citate, pe lista obiectelor pe care organizatorii roagă publicul să nu le aducă la concert se numără binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genţi voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete şi IPad-uri. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente. Pentru cazul în care va ploua, spectatorii sunt rugaţi să-şi aducă pelerine de ploaie.

Organizatorii informează totodată că, la intrarea în spaţiul de concert, toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de agenţii de securitate.

Punctele de acces în zona de spectacol sunt situate în bulevardul Libertăţii - intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc.

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii şi este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăşeşte spaţiul obişnuit dintre peluza unui stadion normal şi scenă la un concert pe stadion.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 12 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Potrivit organizatorilor, spectacolele includ puternice efecte de lumină care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

În deschiderea concertului artistului britanic, ce face parte din turneul "Let Me Entertain You Tour", vor concerta, începând cu ora 18,00, Lemar şi Delia.

Pentru concertul de la Bucureşti, Robbie Williams le-a pregătit fanilor un playlist din care nu vor lipsi hituri precum "Let Me Entertain You", "Feel", "Angels", dar şi piese jazz.

"Let Me Entertain You Tour 2015" este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului şi a debutat în luna martie a acestui an, cu un concert în capitala Spaniei, Madrid.

×